De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 24 juli 2021

De meute viert vakantie (deel 2)

Het slapen in de tent is voor de mannen geen probleem. Binnen een paar minuten zijn ze elke avond in dromenland. S morgens blijven ze ook heerlijk rustig tot het moment komt dat ik de bench voor ze open doe. Het is nu dinsdag, vandaag komen Jan en Jenny met hun drie meiden op bezoek, de mannen zaten al vroeg klaar om ze te ontvangen


Odin kwam even kijken of zijn zussen al wakker waren.



Mango tussen de mannen.


Sweety had nog niet echt spreekuur. Ze viel weer in slaap bij Irene.


In de middag kwamen Jan en Jenny, ze hadden een heerlijke taart mee genomen waar we met z'n allen smakelijk van genoten.


En zo kwam dus Elfie op bezoek bij haar broer op de camping. Twee oude rakkers van 13 jaar samen voor de tent.



En tja..... zoveel beagles bij elkaar dan kan ik me weer heerlijk uitleven. Let vooral op de snuit van Beaver, rechts achterin. Ze had net een gat gemaakt met haar neus onder de struiken.


We gaan te wandelen met elkaar in het bos achter de camping. Als we terug komen laat Odin iets blijken lijkt het wel. Ja Odin, we zullen wat minder lopen deze week, je pootjes slijten wel heel snel als ik het zo zie.


We bestellen pizza en die wordt keurig bezorgd op de camping. Het was een gezellige middag, voor Jan en Jenny was het weer genieten om op stap te gaan.


Hoe lullig kun je zitten Odin hahaha.

De visite vertrekt weer en we doen nog een laatste ronde. Zitten nog even na en maken plannen voor de volgende dag. Het is rond elf uur als ik de rits van de tent dichttrek.

Mogge baasje , wat staat er vandaag op de planning.


Kleine directeur, wat doet James het goed op de camping, hij is eigenlijk hartstikke moe maar wil er nog niet aan toegeven.

De plannen voor vandaag zijn goed gekeurd door het voltallige wandel bestuur, we gaan naar de bossen van Noordlaren.


Zuidlaren, Noordlaren, Midlaren, van oorsprong moet dit wel een elite streek geweest zijn, dure huizen en prachtige oude bossen. Het was genieten.


Donald maakte zich weer verdienstelijk door Eric te helpen met het trekken van de kar met Sammy.


Blije Mango, het gaat allemaal wat minder snel, is wat sneller vermoeid maar het plezier straalt nog steeds van zijn koppie af.


En Donald.. die trok maar door, wat zal hij een spieren ontwikkelen deze vakantie. Sammy roept hem luid toe vanuit de kar.



Weer terug op de camping valt de vermoeidheid van de koppies af te lezen. James zoekt steun bij tante Sweety, en valt zittend in slaap


Odin met zijn zussen, Sweety en Haily en zoon James.


De zusjes samen en Sammy op de achtergrond.


 S nachts sliep iedereen weer diep. Op donderdag staat er weer een wandeling in de planning, dit maal in de natuur rond Zeegse 

We zitten al klaar hoor baas, wanneer gaan we ?


Schiet nou op, we willen wandelen.


Het was genieten van de natuur. Stuifzand, heide, beekdal en water alles kwamen we tegen.


Komen jullie nog ?


Genieten





Er stond een hele grote uitkijkstoel, tja die moest ik dus gebruiken


We lopen over een hoge rug, links van ons een prachtig nat ven met heel veel gagel.


en rechts heide en stuifzand.


Eric zette de dames in een oude grove den, lijken wel klimgeiten zo.


We komen terug bij de auto die voor een restaurant onder de bomen staat, we gaan wat drinken. We mogen wel op het terras met de honden maar we besluiten om dat niet te doen met 8. Eric heeft een lang touw in de bus wat hij vastzet aan de bus en een boom, daar haken we de riemen aan vast .


Een zaagtafeltje doet dienst als tafel. De serveerster kwam de bestelling bij ons brengen. Beagle baasjes zijn zo lastig nog niet haha


De Lord was moe, je zag het aan hem.


Het leek wel een veemarkt, alle honden aan een touw net zo als op de paardenmarkten.


Eric tussen de honden.


We bestellen een tweede rondje, nu met gebak erbij. Eric vraagt om een apart bakje met slagroom, dit is voor de viervoeters.


Mango slikt het bakje uit.


Na een heerlijke wandeling rijden we terug naar de camping. Hier valt iedereen al snel in slaap. De rest van de middag en avond waren ze niet thuis.




Dylan zittend op schoot viel hij in slaap.


De halfbroers.


Haily lag heerlijk tegen mij aan.


En James... die was echt helemaal op nu.


En dan is het alweer vrijdag. We moesten voor elf uur van ons plek afzijn, al vroeg waren we bezig met inpakken. Alles ging droog en schoon mee dus dat scheelt heel veel werk thuis.

Alles uit de tent, rits dicht en de stoppen kunnen er uit gehaald worden, als een pudding zakt hij dan in elkaar.


Van het inpakken kregen de mannen niks meer mee, die waren knock out.



De week was voorbij gevlogen, we hebben genoten, gelachen en veel gelopen. Voor de mannen begint de vakantie nu, thuis uitrusten hahah.

Geen opmerkingen: