De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 29 november 2010

Winner show 2010

Afgelopen zondag waren we op de winner show in Amsterdam.Voor de beagles werd dit de laatste show van dit jaar. We verlieten vroeg in de morgen een winters Westerbork. We konden vlot doorrijden en waren mooi op tijd in Amsterdam. Op een bouwplaats konden we parkeren. 15, euro parkeergeld ze weten wel wat afzetten is daar in het westen. Ook het inschrijf geld voor de Winnershow is zo langzamerhand schrikbarend duur geworden. Dan verwacht je ook wel iets. Maar de hele weg naar de Rai lag vol met hondenpoep, wat een bende. Ook de uitlaatplek was gewoon goor. De uitwerpselen van een dag ervoor lagen er nog, Menig hond voelde zich dan ook niet geroepen om zijn behoefte daar te doen, Gevolg plassende en poepende honden in de ring. Tja ik zal mijn eigen gedachten hier maar niet plaatsen..........

En dan de show.Mango had zijn dag niet. Hij liep te hinkelen door de ring, gevolg de keurmeester kon hem niet goed beoordelen. Hij kreeg dan ook geen kwalificatie.We kijken het nu even aan maar als Mango deze week nog blijft hinken gaat onze reis naar de LKA niet door. Dit is dan ook voor Mango een onverwacht einde van het showjaar. Als Justin aan de beurt is loopt hij heerlijk vrij door de ring. Hij krijgt 2 Veel Belovend.



Michael en Dylan stonden weer samen in de ring. Maar beide heren hadden er echt geen zin in, Ze waren waarschijnlijk liever thuis gebleven om in de sneeuw te spelen. Gabrielle bracht Michael voor en Alinda Dylan.
Michael werd 3 ZG en Dylan 4 ZG.



Dat kleine honden groot worden dat wisten we , maar ook kleine kinderen worden groot. Twee jaar terug op de Clubmatch in Assen kwamen we in contact met Lianne. Lianne was helemaal verliefd op Puppy Dylan en was die dag niet bij hem weg te krijgen.



Op de show kwamen we haar weer tegen en ze moest natuurlijk even knuffel met haar vriend Dylan.



Doordat we dus niet de erering in hoefden konden we redelijk vroeg naar huis. Het showjaar kwam hiermee voor ons waarschijnlijk onverwachts iets eerder tot een einde. Een showjaar met pieken en dalen. Maar wel een jaar met de Nederlandse titel voor Michael en de Nederlandse en Wereld titel voor Mango.

1 opmerking:

Abbey zei

Inderdaad, schrikbarend duur. Als bezoeker betaal je tegenwoordig ook al 13,50 voor de Winner. Maar met kortingbonnen en met onze "geheime" gratis parkeerplaats op loopafstand van de RAI was het nog net te doen...