De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 13 juni 2011

Niet veel nieuws

Afgelopen weekend hebben de heren hier niet veel beleefd. Gisteren zijn we naar de show in Arnhem geweest. Niet om zelf te showen maar ik als toeschouwer en Alinda als standhouder. Michael was met ons mee. Er waren maar 13 beagles in geschreven. Het plezier in showen verdwijnt bij meerdere beagle eigenaren. Het aantal inschrijvingen zakt dus steeds verder. Voor de uitslagen kijk op mijn andere blog. www.showbeagles.blogspot.com . Michael heeft zich keurig gedragen en vanuit zijn bench hield hij alles keurig in de gaten.

Op de weg naar huis krijgt hij een traktatie door bij een beroemde hamburgertent een broodje hamburger en een broodje voor hem te bestellen. hahaha. Tussen ons in, op de voorbank van de bus, zat meneer heerlijk te smikkelen aan zijn eigen Big Mac.

Vanmorgen thuis weer heerlijk met de heren aan het mini coursen geweest. Ook Dylan krijgt er nu aardigheid aan.  Oude Jayson heeft zich vermaakt in de ballenbak. Verder een heerlijk relax dag. Even de boog weer opspannen. De heren houden ondertussen de wacht hier in de straat. Er ontkomt dan ook niets aan hun waakse oog.

Buurt preventie door Hambea.

Justin en Dylan, Als je niet samen in de stoel kunt dan er maar boven op staan denkt Justin


Alhoewel.... Waakzaam oog. Ach ze zijn met z'n vijfen dan moet het kunnen. Even heerlijk slapen op de bank

1 opmerking:

karlijn zei

wat een leuke foto's daar komt zeker niemand binnen bij jullie met die bewakers en ach af en toe mag je best ff dutten he