De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 9 oktober 2012

Wandelen met de meute en op bezoek bij de Blues Brothers

Afgelopen zaterdag is Alinda naar de hondenshow in Zwolle geweest, deze show is uitgelopen op een groot drama, harde wind en heel veel regen hadden het show terrein omgetoverd in een grote modderbende. Alinda zou twee dagen heen maar na zaterdag, 1 dag tot aan je enkels in de modder, vond ze het genoeg. Dus zondag zou voor ons een rustige dag samen worden. Zaterdag avond rond tien uur krijgen we een telefoontje uit Wijdenes dat Domino haar eerste twee kinderen zijn geboren. Jake en Elwood zijn er zei ze. Dit omdat het nest vernoemd wordt naar de legendarische Blues Brothers. Zondag morgen kregen we te horen dat alle pups geboren waren, 6 in totaal, 3 teven en 3 reuen. Als snel wordt de afspraak gemaakt om langs te komen aan het eind van de middag.  Tja daar gaat je planning dan van een rustige zondag.  De meute kon ditmaal niet mee naar Wijdenes dus die moesten thuis blijven. Ik besluit om dan eerst ook maar uitgebreid met ze te gaan wandelen, allemaal gaan ze weer apart met mij mee. Ik begon met Mango. Zijn foto's komen op zijn eigen blog  hier


Justin is de eerste van de beagle boy's die mee mag. Ik neem weer koekjes mee en de jachtfluit gaat om mijn nek. We wandelen weer naar de es en dan mag de kleine man weer los van de lijn.

Als een speer ging hij er van door, maar met 1 keer fluiten kwam hij net ze snel weer terug.


Ik ben er weer baas, krijg ik nu een koekje ??


Justin had heel veel plezier.



En dit is dus waarom een beagle een witte staart punt moet hebben. in het jachtveld is hij zo zichtbaar dankzij zijn witte pluim antenne.


Het was weer tijd om te wisselen, Dylan was de volgende die met mij mee mocht. Michael en Jayson waren het er niet mee eens maar helaas voor hun zij moesten nog even wachten.


Vrolijke Dylan, onze clown.



Familie trekje?? Dylan heeft zijn oor al net zo als Justin op een eerdere foto.


We genieten beiden maar ook voor Dylan houd het feest een keertje op. We gaan naar huis en ik neem Michael mee.

En ook Michael straalde weer van oor tot oor.


Lekker hond zijn, dwars door de plassen rennen en heerlijk gek doen.




Ik ren met Michael mee en glij uit in het natte gras. Mijn grote vriend komt heerlijk bij me kijken met een blik van" ging niet helemaal goed he baas',hahah. Wat is het ook een donderstraal.


Wat is het toch een genot om zo met je maatjess bezig te zijn en ze zo zien stralen.


Maar thuyis zit er nog 1 vol ongeduld te wachten dus ook voor Michael komt er een eind aan het feest. We lopen naar huis en ik neem Jayson mee voor zijn ronde.

De oude man gaat op het moment wat op en neer, het ene moment kan hij de hele wereld aan en het andere moment heeft hij erg veel last van zijn hoest, die veroorzaakt wordt door het vocht wat hij vast houd achter zijn hart. Als Jayson ligt hoest hij meer dan als hij in beweging is . Maar hij straalde deze morgen weer als vanouds.





Er lagen grote waterplassen op het land maar in plaats van er omheen lopen sprong, ja jullie lezen het goed, sprong Jayson er overheen. Hij vond het leuk en bleef maar op en neer springen tussen de plassen. Wat een genot om naar te kijken.


Tja dan ben je bijna 16,5 maar gedraag je je als een jonge hond.




Het was genieten om de oude man zoveel plezier te zien hebben.  Hij genoot er van kijk maar naar zijn pretoogjes.


Alle heren hadden hun portie aandacht gehad en waren allemaal vermoeid, we konden dus nu met een gerust gevoel afreizen naar Noord Holland.
Als we bij Petra en Leo aankomen hangt de vlag al uit samen met zes ballonen. We gaan naar binnen wassen onze handen nog een keer extra en gaan genieten van de puppys van Domino.

Zo mooi om te zien hoe trots Domino is op haar puppen.


Een zorgzame moeder.


Het is een erg mooi donker nest.


De melk fabriek maakt overuren 


Trotse Domino.


Even tellen zijn ze er allemaal.


De drie heren uit het nest. Ogen en oren zitten allemaal nog dicht.


Het lijken wel mollen zo zwart zijn ze.




Zo lief om te zien, we kunnen er echt uren naar zitten kijken.



Slapen met de speen onder handbereik.



Het is bijzonder om de puppen al te zien op deze nog jonge leeftijd. Petra en Leo bedankt dat we deze kleine wondertjes zo vroeg mochten aanschouwen.

1 opmerking:

Friso en Rian zei

Hallo, wat een leuke site en wat leuk om foto's te zien van domino en de puppen. Wij zijn de gelukkigen die een hondje uit dit nestje krijgen en kwamen bij toeval deze foto's tegen.
Groetjes Friso en Rian