De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 9 augustus 2014

Met de meute naar Lauwersoog


Gisteren zijn we met de meute naar Lauwersoog geweest. We hadden een afspraak staan met Susan en Danny om langs te komen bij hun op de camping. Dus gistermorgen alle heren in de auto en op naar de camping, een beetje een vakantie gevoel nam bezit van ons. Het lijkt wel of is heel Nederland op vakantie of komt net weer, voor ons is de vakantie nog een week wachten. Rond half twaalf waren we op de camping  in Lauwersoog. We parkeren de bus bij de parkeerplaats van restaurant het Booze wijf, hier verzamelen we ons ook voor Big Smile, het was net of hadden de heren het door waar ze waren. Helaas voor hun het werd geen tochtje naar Schiermonnikoog. Susan stond ons al op te wachten samen met de beagles Bartje en Shanna. We lopen naar hun campingplaats en daar is ook Danny. We hadden gebak meegenomen en bij de koffie smaakte dat goed. Ook Alie en Hans staan op de camping en Alie zou samen met Barb met ons mee wandelen. Na de koffie vertrekken we richting het de Marne, het militaire oefenterrein in de Lauwersmeer. Een heerlijke wandeling volgt, er staat een lekker windje maar tussen de bomen en struiken is het toch benauwd. Er is blauwalg in het water rond Lauwersmeer dus de honden mochten het water niet in. De geur van de rottende algen kwam ons bij plekken gewoon te gemoed wat een stank. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een mooie route en ik weet zeker dat we hem vaker gaan lopen.


Op stap in de Lauwersmeer.
a (4)
Susan en Danny samen met Bartje en Shanna
a (9)
Alinda en Alie samen met Michael, Dylan, Justin en Barb.
a (12)
Barb heerlijk aan het rollen in de zandpaden van het oefenterrein
a (15)
Uitgestrekte vlaktes, ooit was dit de zeebodem.
a (21)
Op de openvlaktes was het heerlijk, een fris briesje zorgde voor afkoeling.
a (30)
Het was warm voor de honden, geregeld hielden we een drinkpauze. Gelukkig hadden we veel water bij ons.
a (33)
Alinda koelt Dylan
a (34)
Justin en Dylan samen.
a (38)
Er werd stevig doorgelopen door de dames
a (46)
Jaja ook Bigsmile was aanwezig
a (50)
We passeren een kunstwerk
a (55)
6 van de acht honden. Elwood en Mango liepen bij mij dus die staan niet zo vaak op de foto
a (59)
Mango had het erg warm en kreeg last van een blaar op zijn voetzooltje.
a (66)
Even uitblazen in de schaduw
a (78)
Als we terug zijn op de camping vallen de honden in een diepe slaap. Op 1 na die liet zich nog even van zijn beste kant zien. Elwood kreeg de lachspieren weer in actie met zijn rare fratsen
a (87)
a (88)
a (93)
Koekjes ???? Of eten jullie iets anders. In 1 keer was alles weer wakker.
a (98)
Elwood maakte weer nieuwe vriendjes, kinderen op de camping kwamen bij hem en hij klom zelfs bij Susan op schoot voor een paar knuffels. Als Danny hem dan ook nog wat lekkers geeft is het helemaal raak.
a (104)
a (105)
Dit plaatje zegt genoeg, een dag vol ontspanning en plezier. .
a (112)
We bedanken Danny en Susan en gaan nog even langs bij Hans en Alie om ook hun nog even dag te zeggen.  Met elkaar hebben we genoten van een heerlijke dag. Rond half negen verlaten we Lauwersoog. Achter in de bus klinkt een heerlijk gesnurk. Alles is in diepe rust.

Geen opmerkingen: