De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 8 mei 2016

Bhodi vierde zijn 1e verjaardag hier.

Afgelopen vrijdagavond kwam ons buurhond vriendje Bhodi hier voor een avondje. Het was ook nog Bhodi zijn eerste verjaardag dus het werd een verjaardagsfeestje met zijn beaglevriendjes. Bhodi had een heerlijk vistaart mee voor zijn vriendjes en daar werd heerlijk van gesmikkeld. Samen met Elwood was Bhodi de hele avond druk aan het rennen en spelen in de tuin. Heerlijk om te zien hoe twee jonge heren zich samen zo goed vermaken.



Er werd druk gerent, ik hield mijn hart vast voor mijn verse grasmat die nog niet overal goed vast ligt maar het ging goed.



Pak me dan, als je kan.




En ook Michael ging zich er even mee bemoeien, een veteraantje die deze maand al weer 10 jaar wordt daagde hij de jonge knaap uit.




En genot om ze te zien genieten.





Bhodi zijn bijnaam is springkikker, hij springt met vierpoten van de grond en dan meer dan een meter hoog. Als Alinda thuis komt van haar werk wordt ze dan ook springend begroet door Bhodi.



Vrolijke puber.



Een lesje dog dance.



 
 Tja, raar ras in de meute.





Het is wel duidelijk dat de heren dikke pret met elkaar hebben gehad.

 
Tegen half elf wordt Bhodi weer opgehaald door zijn baasjes. Zowel hij als de heren van de meute waren moe van een heerlijke avond ravotten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Bhodi heeft genoten, een perfect verjaardagfeest voor hem!!!!
:-) :-) :-)