De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 22 mei 2007

Zondag 20 Mei 2007 Wandeling Grolloo

Vandaag was de wandeling van het Beagleboard. We moesten ons om 11.00 uur verzamelen bij cafe-restaurant Hofsteenge in Grolloo, voor een wandeling door de Staatsbossen van Grolloo. Het zonnetje schijnt, dus dat word genieten. Kevin is vandaag jarig, hij is twaalf jaar geworden. Hij had dus veel beagle vriendjes op zijn verjaardag. We starten de wandeling vanaf de parkeerplaats midden in het bos. De honden die los kunnen gaan los en de rest blijft aan de riem. We houden Jayson niet lang vast en laten hem rennen met de rest, wat kan die hond hier van genieten. We komen langs naald,loofbossen en verschillende vennetjes met bloeiend veenpluis.
De aanwezige plassen op de paden worden geregeld gebruikt als drinkbak. Halverwege de wandeling gaat er een hond vandoor (huub van Sabine). Hij komt gelukkig al snel weer terug.Kevin geniet op zijn manier en we besluiten om hem ook maar los te laten lopen. Jayson blijft maar de happy dog met een grote lach om zijn bekkie. Mike loopt lekker te snuffelen en speelt zo nu en dan eens met een andere jonge hond.
Het was echt genieten voor zowel baas als hond. Na de wandeling gaan we nog even terug naar hofsteenge voor een bakje koffie of iets anders.

Geen opmerkingen: