De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 18 mei 2008

Onze nieuwe aanwinst is er.

Vanmorgen was het dan eindelijk zo ver. We konden Dylan ophalen. De heren hier in huis hadden allang door dat er weer wat ging gebeuren. Er werden weer nieuwe dingen in huis neer gezet. Een klein formaat voerbak ,een kleine bench en er werd steeds een vreemde naam genoemd.
Vanmorgen om acht uur zijn we vertrokken naar Wijdenes. Mango en Michael namen we mee. Rond 10:15 uur waren we bij Petra en Leo. De pups zaten al te wachten in de voortuin. Een prachtig gezicht. 1 reutje was gisteren al opgehaald dus er liepen nu nog 4 van die kleine schatjes door huis en tuin. Spelen en slapen dat zijn op dit moment toch hun grootste hobby's. Het duurde dan ook niet lang of er lagen al twee bij Alinda op schoot te slapen. Toevallig ook nog de beide 'Drentse pups' Elfie en Dylan.



Alleen kijken naar dat kleine grut is al een genot. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Nadat de pups weer eens uitgebreid met elkaar hebben gespeelt en lekker met z'n vieren in de mand liggen te slapen.



Hebben we Mango in de achtertuin laten spelen met Faith. Die twee hebben zich heerlijk vermaakt.


Voor het verslag van Mango zie zijn site.

Na al dat gespeel waren Mango en Faith behoorlijk moe. We konden nu mooi even een stukje lopen met Djill, Daphne en Michael. Iets buiten het dorp heeft Petra een dierenweide met geiten ,konijnen , een ezel, en noem maar op. Dit terrein is omringt door een brede sloot. Op het deel waar geen dieren liepen konden de beagle dames en heer zich even helemaal uitleven.

Michael had veel plezier met zijn grote zus Djill en zijn oma Daphne.



Michael en Daphne.



Happy Djill.



Broer en zus zien de geiten aan de andere kant van het gaas.



Rond twee uur vertrekken we weer naar Westerbork. Petra en Leo nemen afscheid van Dylan en wensen ons veel succes en pezier met hem. Alinda neemt Dylan bij haar op schoot. Dit is voor hem waarschijnlijk wel plezierig en na een paar kilometer geeft hij zich dan ook over aan de slaap. Zonu en dan is hij wel wakker en piept dan wel een beetje. Verder gaat de hele reis voorspoedig en binnen de twee uur zijn we weer terug in Westerbork. Hier zal Dylan dan voor het eerst kennis maken met al onze beagles en natuurlijk ook Mango. We nemen hem mee de tuin in en zetten hem mooi midden op het gazon. Kevin en Jayson vinden het erg interessant en besnuffelen hem van alle kanten. Dylan is eerst wel onder de indruk van al deze aandacht maar al snel loopt hij door de tuin alsof hij er al jaren woont.

Voor het eerst in onze roedel.


Mango Dylan en Kevin.



Dylan en Mango.



Kevin en Dylan.



Michael, Dylan en Jayson.


Onze twee Muskoka kanjers.



De mand met speeltjes was al snel gevonden.



Zo ook het kauwbot.



Op dit moment ligt de kleine man lekker te slapen en waarschijnlijk te dromen over al zijn nieuwe ervaringen.
Petra en Leo ontzettend bedankt voor weer zo'n prachtige hond. We hopen dat we met Dylan net zoveel plezier zullen beleven als met Michael, Kevin en Jayson.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een dotje!! We komen heel gauw een keer op kraamvisite!

familie Wunker en Max!!

Abbey zei

Het wodt al een echte kennel bij jullie. Leuk!

Veel plezier!~
Marco, Dia, Abbey & Rowlf

Anoniem zei

Hoi Tjeerd en Alinda,
Geniet maar van dit mooie manneke.
Hopenlijk laat hij jullie redelijk slapen....
En we zien hem vast binnenkort een keer op een show.

Groetjes Patrick, Yvon en een
poot van Mazzel

Anoniem zei

A big welcome to Dylan! He looks absolutely GORGEOUS :-). Mango has another play mate too.

Please give Dylan a hug from us.

Pam and Paul