De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 5 december 2010

Winter in Westerbork

Al ruim een week is het winter in Holland. Sommige delen van het land hebben last van veel sneeuw. Hier valt de sneeuw nog wel mee. De honden vinden het wel allemaal fantastisch. Hieronder een foto serie van de heren in een winter landschap.

De eerste sneeuw van deze winter. Michael



Voor Justin de eerste keer. Hij vond het super maar bleef eerst dicht bij oom Michael in de buurt.



Onze kabouter.



Gistermorgen heb ik alle heren weer afzonderlijk meegenomen het veld in. Je bent er een behoorlijk aantal uren zoet mee maar het is genieten voor hond en baas. Als eerst was Mango mee. Zijn foto's staan op zijn eigen blog. Na Mango was het tijd voor Justin.















Na Justin was het de beurt aan Jayson. De oude baas blijft genieten.











En toen was het tijd voor Dylan. Ook Dylan mocht los van riem. En dat liet hij merken. Hij ging er als een speer vandoor maar kwam ook weer netjes terug als ik hem riep.









En als laatste Michael. Elke keer als ik 1 van zijn maatjes uit huis haalde zat Michael vol spanning te wachten. Dus toen het zijn beurt was was hhij helemaal door het dolle heen.











Later in de middag begon het hier erg te sneeuwen. Foto's hiervan volgen nog. Het was koud met een straffe wind maar we hebben genoten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

GEWELDIG!!!
Groet ons 4

Sylvia zei

Heel leuke winterfoto's van jullie meute!!!

wat kan de sneeuw veel doen bij onze beagles he.

Anoniem zei

hoi ,

mooie foto,s zeg.
super dat deze beestjes zo kunnen genieten van de sneeuw,Senna vond het ook geweldig,maar het is me niet gelukt om haar op de foto te krijgen.

gr sandra en senna