De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 7 augustus 2022

De meute is gegroeid

 Na een overkill aan blog berichten in korte tijd was het even rustig.  Tja de baasjes aan het werk en de mannen zouden dan hun vakantie wel hebben. Maar niets was minder waar, de baasjes waren nog een week vrij en daarna wel weer aan het werk maar de mannen hadden geen rust. Het begon met de komst van oppas vriendje Fred. Nadat wij op zaterdag thuis waren gekomen van vakantie werd Fred zondagmiddag hier afgeleverd voor een vakantie van 2 week.

Yabadabadoe, Fred Flinstone in the house.


Fred is hier al eerder een week wezen logeren dus de meute kent hem. Hij wordt direct welkom geheten door de mannen en ze hebben het maar druk met elkaar.


Van al dat gespeel wordt je moe, de vloer lag hier dan ook vaak bezaaid met uitgeputte beagles.


Halverwege de week komt Nicole een paar dagen. Hugo,Casper en Herman zijn ook mee. De meute groeide dus naar 10. Hugo en Fred zijn  nestbroertjes, de beide heren zagen elkaar voor het eerst in 4 jaar weer terug.


Odin, Fred,Hugo en Donald samen op de bank.


Fred en James zijn half broers, beide hebben Djanis als mama.


herman krijgt een douche beurt en ondertussen zet ik de anderen op de foto, Mango lag nog te slapen die liet ik lekker liggen.


En als Herman klaar is en Casper mee naar boven gaat maak ik nog een foto nu met Herman en de inmiddels wakker geworden Mango.


De mannen op het andere bankje, geen Fred en Mango die waren samen in de kamer.


Vrijdags vertrekt Nicole weer en zijn we weer terug op 7. Terwijl ik aan de tafel zit wordt ik aangekeken door drie met een blik van waar zijn one vriendjes gebleven ??


Zondag gaan we even naar Elim, hier is een behendigheidswedstrijd waar Irene zich voor opgegeven had met Sweety en Hailey. Vaak komen ze ons supporten , nu wij hun.


En aan het eind van de middag komen Eric en Irene samen met Sweety en Hailey naar ons. We gaan BBQ en als afsluiteer van de vakantie. De meute bestond dus weer uit 9.


Ruikt lekker he Elwood......


De mannen vermaken zich deze week samen goed, veel spelen en wandelen met de baas. Met Fred even naar het graan veld wat net geoogst was. Hier even proberen hem mooi op de foto te krijgen.



Samen in de tuin.


De 7 beaglemannen samen. Fred is helemaal opgenomen in de meute en is er echt onderdeel van geworden.



Er komen weer enkele warme dagen aan een hittegolf lijkt aanstaande, vanmorgen dan ook al vroeg met de heren op stap eerst met Dylan  en Mango en daarna met de 5 mannen samen. Thuis bemoeit Dylan zich niet zoveel met het spel van de jeugd, dus dat hij weer apart mee mocht vanmorgen was voor hem weer een blij moment. De smile bleef rond zijn snoet tijdens onze ronde.






Blij, blij , blij






Het was al warm op de vlakte dus ik besloot met Mango alleen maar in het bos te blijven waar het een stuk koeler was.


En de vijf mannen , die bruisden nog van de energie dus die gingen gewoon mee met de grote ronde. Nog een laatste groepsfoto samen op de graanstoppels.


En de wandeling klapte erin samen met de warmte. De rest van de dag lagen de mannen voor pampus.


En zo zijn 2 weken met Fred voorbij gevlogen. Zijn dagen hier zitten er weer bijna op. We hebben genoten van zijn tijd hier in de meute. Tot een volgende keer maar weer Fred, de deur staat hier voor je open.

Morgen gaat Fred weer naar huis, zijn plekje wordt direct ingevuld door buurhond Bhodi, dus we gaan morgen van 7 naar 6 of tijdelijk nog even van 7 naar 8.


Geen opmerkingen: