De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 9 oktober 2022

Stilte voor de storm

 Nee er is volgens mij nog geen storm opkomst maar het worden hier wel drukke weekenden. Dit weekend was het laatste wedstrijd vrije weekend voor ons tot en met 18 december. Dus wat dat betreft voor ons stilte voor de storm.

Gisteren had Alinda dienst en was ik eens een keer een zaterdag thuis. Dus wat doen we, we maken er gewoon een relax honden weekend van. Ik zet de netten weer even op en zet de paaltjes opstelling weer eens neer. Even werken met de mannen aan de palen, voor Elwood niet nodig maar voor Odin en Donald nog steeds hun bottle neck in de wedstrijden. Het was even heerlijk werken met de drie mannen.

Ik had de bus naast het veldje gezet zodat ik niet steeds de honden uit huis moest halen.


Blije tevreden koppies na een heerlijke stuk wereken.


Als ik alles weer opgeruimd heb besluit ik om Mango en Dylan samen mee uit te nemen. De beide oude veteranen samen op stap.

Het gaat de laatste weken steeds een stukje minder met Mango, de momenten samen is nu optimaal genieten.

Bijna 30 jaar trouwe vriendschap samen.



Genieten zolang het kan.


En tja als 5 aandacht hebben gehad dan kan ik de laatste niet negeren. Dus samen met James op stap, de kleine man genoot van alle aandacht voor hem alleen.



Stoere vent met een grote bek maar een heel klein hartje.


Vandaag zouden we een nieuw iets ondernemen met betrekking tot de agility, indoor trainen op kunstgras. In November start ik met Donald op de Winner en dat is een wedstrijd op kunstgras. Dat loopt anders voor baas en hond. Onze trainingsschool waar we nu trainen gaat in de winter periode zonu en dan de hal in dus dat was voor ons nu even een mooie kans om te kijken hoe dat aanvoelt. Voordat we gaan trainen maak ik eerst nog een heerlijke ronde met Dylan.

En zoals elke wandeling , blij, blij, blij



Jayson had een big smile, Michael had een big smile, maar Dylan overtreft zijn beide voorgangers ruim. 


Het blijft gewoon genieten als je ziet hoeveel plezier hij heeft.


Knuffelbeertje

Mango sliep nog toen we terug kwamen dus die liet ik slapen. We maken ons klaar voor de training en zetten de mannen in de bus. We rijden nar Vries waar de trainings hal staat. Een oude manege waarin een kunstgras bodem ligt. Heel veel licht inval een super trainingsplekje.


De mannen en wij moesten wel even wennen maar al snel merkte je dat de heren hun lopen gingen aanpassen aan de ondergrond. We hebben een uur intensief getraind en hadden beide het zweet dik op het voorhoofd.

De mannen lieten mooie stukken zien en met een tevreden gevoel verlieten we Vries.

Thuis ga ik na een bakje koffie direct met Mango aan de wandel, de oude baas genoot op zijn manier.




Strak blauwe luchten met een grijs koppie ervoor.



De herfst kleuren komen aan de bomen en struiken,  En ondanks het hoge grijs gehalte blijft Mango prachtig aftekenen tegen de herfstgloed.


Als we na ons rondje thuis komen merken de andere heren niet eens dat we weer binnen zijn. Ze zijn de training nog aan het verwerken.


Zo kwam een rustig, en toch ook weer goed benut ,weekend met de mannen tot een einde.


Geen opmerkingen: