De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 6 mei 2008

Op pupbezoek bij kennel Roepers

Gisteren hadden we afgesproken om op puppie bezoek te komen bij kennel Roepers in Middelbeers. Dus vanuit het hoge noorden vertrokken wij naar Brabant. Michael en Mango hadden we mee. Mango zat nu voor het eerst achter in de beaglemobiel. Na een voorspoedige reis, met 1 plaspauze voor de heren, komen we aan in Middelbeers. We worden al verwacht, en Michael laat direkt horen dat hij er is. Na dat we alle honden hebben begroet mogen Michael en Mango spelen op het grote grasveld met de heren en dames. Michael speelde het liefst met zijn echte zus Red.





Michael kwam nu in het terrein van Wouter. Beide heren hadden dan ook iets last van haantjes gedrag.



Maar ze vermaakten zich prima met elkaar. Ook Mango speelde net zo hard mee met de rest. Voor zijn belevenissen zie zijn eigen weblog. Terwijl de heren en dames zich dus goed vermaakten gingen wij naar de pups. Ze hadden een erg hoog knuffelgehalte. Wat een mooie pups. Ze waren al druk bezig met de grondbeginselen van kuil graven, worstelen, tuin onderhoud en slapen. Het was een prachtig gezicht om te zien hoe dat kleine spul zich bezig hield met elkaar.









Het was heerlijk toefen tussen al dat kleine grut. Nadat we gezamelijk nog heerlijk hadden gegeten zijn we rondhalf negen weer vertrokken naar Westerbork. Van Michael en Mango hadden we de hele weg geen last, die lagen beide zwaar vermoeid achterin.

Piet en Tineke bedankt voor de gastvrijheid, we hebben genoten. Als laatste nog een foto van Michael en Red samen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Tjeerd en Alinda,
Leuk dat verhaal en dan die foto's!
Wij hebben ook een erg leuke dag gehad en mijn nichtjes hebben zich ook super goed vermaakt met michael en mango. Red was total los s'avonds en de pups idem dito. Tot snel weer, groetjews tineke en piet & speciale groet van Red aan Michael! x