De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 24 oktober 2010

Internationale show De Utrecht

Gisteren zijn we naar de Internationale hondenshow De Utrecht 2010 geweest. Alle vier de heren hadden we weer ingeschreven. Mango mocht als eerst het spits afbijten en deed het weer prima. 1 Uitmuntend en BOB. Later op de dag zal hij nog vierde worden in de juniorhandling samen met Rebecca Kerkmeester en ook nog eens de vierde plaats behalen in rasgroep 6. Foto's komen op zijn eigen blog.Als de beagels aan de beurt zijn mag Justin als eerste de ring in. Justin liep keurig en deed goed zijn best. Hij kreeg een 2 Veelbelovend. De winst in de puppyklas was voor Foxtrot de Maxcecan, die later op de dag tweede werd in de keuring voor beste pup van de dag.

Krijgen we een koekje ????



Justin liep weer heerlijk vrij.



Vanuit de bench kijkt Dylan hoe de kleine man het doet.



Tandjes laten zien.



En nogmaals lopen.





Michael en Dylan stonden weer samen in dezelfde klas. Michael werd vandaag uitgebracht door Renée Broersma. En Dylan door Alinda.



Op de tafel.



Dylan kon zijn staart niet stilhouden. Hij bleef maar kwispelen.



Even een moment van ontspanning in de ring.



En dan weer geconcentreerd bezig zijn.




Michael en Dylan samen in de ring wachten op het oordeel van de keurmeester.



Michael.



En nog steeds wachten



Uiteindelijk werd Dylan 2 U en Michael 4 ZG.

Beste reu en tevens Best of Breed werd Houdini van de Mansveldhoeve. Beste teef werd Basic Drive's Jump Up



Michael moest later op de dag nog de ring in met Louisse kerkmeester in de juniorhandling. Dit zag er ook weer goed uit. Helaas werden ze niet geselecteerd bij de laatste vijf.







Michael zijn moeder Dana From Muskoka Dream's kon vandaag officieel Nederlands veteranen kampioen worden. Ze had hiervoor nog 1 punt nodig.Dana is inmiddels al weer 9 jaar. Dit punt haalde ze vandaag.
Na haar Nederlandse titel, World Vetaran winner 2010 nu dus ook officieel Nederlands veteranen kampioen



In de erering voor de beste veteraan van de dag straalde Dana. Ze liep de sterren van de hemel. Een genot om naar te kijken. Uiteindelijk werd ze tweede veteraan van de dag. Petra en Leo, Gefeliciteerd met dit resultaat en haar dik verdiende titel.



Er kon een foto van je hond worden gemaakt in een mobiele fotostudio. Dana werd hier ook voor uitgenodigd.

Ch Dana From Muskoka Dream's



Voor ons was het nog wachten op rasgroep zes. Alinda moest hier met mango nog 1 keer de ring in. Mango werd vierde in de rasgroep we waren weer trots op onze Zweed. De rasfgroep werd gewonnen door Houdini van de Mansveldhoeve. Annie en Houdini moeten vandaag terug komen voor de Best in Show. Succes en ga er voor.

Geen opmerkingen: