De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 5 januari 2014

De meute maakt kennis met de Whoopy's

Voor vandaag hadden we een afspraak in de agenda staan met Jan en Jenny. Ze zouden bij ons langs komen met  de puppen Storm en Djyma om ze kennis te laten maken met de beruchte bende van Bork.  In de middag komen Jan en Jenny aan. Storm en Djyma komen uit de auto en lopen heerlijk aan hun riempje mee naar de voordeur. Mango hadden we even in zijn bench gedaan,en hij zit daar te blaffen. De deur gaat open en Storm loopt frank en vrij naar binnen. Opeens ziet en hoort hij Mango, even een kleine hapering maar direct daarna loopt hij vrolijk weer verder. Djyma volgt haar grote broer. We tillen de puppen op en zetten ze samen midden in de kamer op de vloer tussen de meute. Deze manier van gewenning doen we altijd bij de puppen. De spanning is nu 1 maal dat er 4 vreemde honden op hun afkomen anders krijgen ze die spanning vier keer achter elkaar. Ze worden van alle kanten besnuffeld maar binnen twee minuten rennen ze al door de kamer heen . Heerlijk ontspannen alsof ze elke dag bij ons over de vloer komen.

Elwood nam zijn kids eem naar buiten. Hier samen met dochter Djyma.


En samen met zoon Storm.


Echte beagles met streken. Jullie zien mij niet he........


dan heb ik nu BINGO !!!!!


Samen sterk zullen ze wel denken. Papa Elwood werd van zijn troon gejaagd.


Heerlijk al die actie in de kamer.



 Ook Justin moest het ontgelden. Aanvallen......


Oom Justin omsingelen en dan zijn speeltje afpakken.
 

Even later hing Storm samen met Justin te trekken aan het speeltje dat Elwood vanaf de bank tegenhield. Djyma kijkt er naar en moedigd haar broer aan.


Elwood vond het fijn dat zijn kinderen er waren.


Justin moet haasje overdoen. Storm had ontdekt dat er een paar balletjes tussen Justin zijn achterpoten hingen waar je mooi in kan happen.


Mango vind puppen altijd fantastisch en speelt dan ook heel lief met ze. Hier het zootje ongeregeld heerlijk aan het rennen door de kamer.



Het plezier straalt van de koppies af.


Elwood, Storm en mango heerlijk aan het spelen met z'n drietjes.



Mango is zo lief voor puppen. Hier probeert Storm over Mango heen te kijken terwijl zus Djyma heerlijk loopt te snuffelen.

 ter

Klein zijn heeft zo z'n voordelen, je kunt heel snel naar de andere kant. Mango zit echt te kijken waar is ie nou ??


Heerlijk klein maken in zijn bak, Storm mocht boven op hem klimmen.


Aanval van de kleine man op de grote Zweed.


Ondertussen zijn Elwood en Djyma aan het bekvechten. Van onder de kast scheld dochter papa uit. Kunt me toch niet pakken nananana.......


Tja Whoopy bloed he.  In de vensterbank.


Uitdagen...


Even lekker stoeien met papa. Ja Storm hij is toch nog iets te sterk voor je.


Kietel, kietel kietel.

 
Na heel veel spelen is het even tijd voor rust. De puppen gaan even de bench in en vallen direct in slaap. Het was een heerlijke middag, we hebben genoten.

Geen opmerkingen: