De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 3 februari 2014

Zwaai, zwaai, Bye, bye, Fly, fly……

Ondanks alles gaat de tijd toch ongemerkt door. Zo kwam gisteren de dag dat we Storm zijn afscheidsknuffel gingen brengen. Vandaag is de kleine man  vertrokken naar zijn nieuwe baasjes in Noorwegen.


Met Jenny hadden we de afspraak al staan om Storm uit te zwaaien. Ook de familie Kort, de baasjes van Bo, zouden langs komen. Het hele nest dus nog 1 keer compleet. Zo gezegd zo gedaan. Lex, Storm zijn nieuwe baasje, was vrijdag al uit Noorwegen gekomen en was dit weekend in Drenthe. Op zondagmiddag zouden wij hem oppikken in Assen en dan samen doorrijden naar Roden. Als we in Roden aankomen is de familie Kort er al. Bo is al druk aan het spelen met haar broer, zus, moeder en tante. Papa Elwood en oom Dylan waren met ons mee en beide heren gaan direct mee doen in het spel. En zoals we al een aantal keren eerder hadden gezien, Elwood vind het fantastisch om met de kleintjes te spelen. Heerlijk waren ze met elkaar in de tuin aan het rond rennen een genot om naar te kijken.


Elwood tussen zijn kinderen.a (4)
De whooopy’s. Heerlijk ravotten met elkaar. Zo mooi om ze weer samen te zien.a (36)
Zowel Elwood als Elfie deden mee. Waar zul je dit zien dat een compleet beaglegezin samen aan het spelen is.a (44)
Kom op kinders we gaan achter mama aan.
a (48)
Storm had tegen Bo gezegd dat hij een botsing had gehad op het strand van Castricum met Djyma. Bo geloofde hem niet, wacht maar zei Storm ik zal je laten zien hoe dat toen ongeveer ging.
a (59)
Kinders een beetje rustig met elkaar he,
a (108)
De hele middag spelen alle honden heerlijk met elkaar. Aan het eind van de dag zijn de kleintjes dood moe. Dit was dus een fantastische kans om nog 1 keer te proberen om de hele familie Whoop op de foto te krijgen. En het is gelukt. Een plaatje van moeder Elfie, de kinderen Djyma, Storm , Bo en papa Elwood.a (188)
De puppen blijven heerlijk in de bak dus voor mij een mooie gelegenheid om nog een laatste maal een hele serie foto’s te schieten. Djyma en Storm samen, ik denk dat ze elkaar de eerste dagen straks wel zullen missen.
a (194)
Storm. Een knaap waar je direct verliefd op wordt.Zo heerlijk frank en vrij.a (205)
De vermoeidheid is van de koppies af te lezen. De drie musketiers  nog 1 keer samen voordat storm aan zijn lange reis begint
a (219)
a (220)
Lief broertje ga maar even slapen, morgen wacht jouw een hele lange dag. Wij , je zussen Djyma en Bo wensen je een heel mooi beagle leventje toe daar in het hoge noorden, maar deze zomer zien we je weer terug.
a (228)
Bo geeft haar broer nog een kus.
a (232)
Als Bo en haar baasjes aanstalten maken om naar huis te gaan kruipt Djyma direct bij Storm in de bak en gaat stijf tegen hem aan liggen. Zou ze aanvoelen dat er wat gaat gebeuren ??
a (243)
a (249)
Jan en Jenny Zwaaien Bo en haar baasjes uit en ook Elwood kijkt zijn dochter naa (255)
Alinda in een onderonsje met Storm.
a (269)
Samen slapen.a (273)
Dag kleine vriend, we hebben je meegemaakt vanaf week 1. Eerste zoon van Elwood je hebt een speciaal plekje in ons hart. Veel plezier bij je nieuwe baasjes en laat zien dat je een echte Whoopy bent.
a (291)a (295)
Djyma en Storma (307)
Elwood geeft Storm nog wat ‘wijze’ raad mee. Ben benieuwd wat hij hem hier verteld.
a (308)
Elwood daagt de puppen uit door er met een speeltje vandoor te gaan. Beide  komen achter hem aan. Al snel zoekt hij het hoger op door bij Jenny op schoot te springen. De
puppen kunnen er niet bij.
a (313)
Storm kruipt bij baas Lex op Schoot, ze hebben elkaar gevonden
a (330)
Elwood en Djyma kruipen samen in de bench, wil je met mijn speeltje spelen papa ?a (334)
Kijk naar de koppies, zelfde aftekening maar dan in spiegelbeelda (342)
Pap, ik wil samen spelen, zo vind ik er niks aan !!a (343)
En Elfie die vond het prima, Elwood die zich bezighoud met de puppen dan heeft zij even tijd om te slapen
a (351)
En dan is het tijd voor ons om afscheid te nemen van Storm. Kleine vriend het gaat je goed. Je hebt bij Jan en Jenny de best denkbare start van je beagleleventje gehad. Door omstandigheden ben je langer gebleven maar die extra tijd is goed besteed, Je ging naar puppy training met baas Jenny en Jan, naar ringtraining met Alinda en met heel veel familie leden heb je je heerlijk uitgeleefd op het strand in Castricum. Je hebt een hele goede basis mee gekregen naar Noorwegen. Lieve Storm het gaat je goed, deze zomer zien we je al weer. Tessa, Lex, Noelle en Liam heel veel plezier met jullie nieuwe vriendje
DSC_3971kopie - kopie
Storm is goed aangekomen in Noorwegen het was een lange dag maar de kleine man is eindelijk thuis.
Wie op de hoogte wil blijven van Storm zijn avonturen, hier de link naar zijn eigen blog
Klik hier

Geen opmerkingen: