De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 10 september 2017

Wedstrijd, wandelen en puppyknuffelen

Het was weer een druk weekend hier. Gisteren stond er weer een wedstrijd met Elwood in de agenda. Een agility wedstrijd in Sappemeer. Om kwart voor 8 waren we aanwezig op het wedstrijdterrein. De regen was op vrijdag en de nacht naar zaterdag al met bakken naar beneden gekomen en het was daar boven nog niet op. Het kwam dus nog steeds met grote hoeveelheden naar beneden. Het zou dan ook de hele dag bijna niet droog worden. We beginnen met het spel, dit keer geen eigen rondje zoeken maar wel een vast stand parcours lopen. Door de regen zijn de raakvlak toestellen behoorlijk glad. Elwood had zelfs moeite om tegen de a omhoog te komen doordat we niet goed uit kwamen met een wissel. We worden uiteindelijk nog wel 5e. De twee andere onderdelen vergeten we maar gauw, die waren net als het weer, zwaar kl.t.n. Volgende week gaan we voor de herkansing.


Vandaag was het heel ander weer. De zon stond weer vol aan de lucht en het was prachtig weer. Vanmorgen heerlijk op stap met de mannen, even weer een foto moment tijd. Mango was de eerste die heerlijk met mij door de natte bossen mocht banjeren.

 Wat is het nog steeds een prachtige knaap als hij zich helemaal in zijn element voelt. In huis begint hij nu weer wat meer Elwood en Michael uit te dagen tot spelen.

 
Na onze ronde is het tijd voor de beagle mannen. Het is voor mij de eerste echte wandeling met alleen de drie beagle heren na het overlijden van Justin. Het voelde raar. Wat mis ik mijn kleine vriend. Ik zoek weer wat mooie plekjes voor groeps en solitaire foto's. En ook dit was even weer een moment dat mijn gedachten weg dwaalden. Drie heren in positie voor de camera, nr 4 ontbreekt........Het moet slijten maar wat doet dit zeer, het zal nog lang duren voordat deze wond dicht zit bij mij
 
De drie musketiers naast elkaar, de lege plek naast Elwood wordt beschenen door een zonnestraal..
 

Als ik naar de koppies van de jongens kijk dan zie ik een meute die in een paar weken tijd ouder in uiterlijk is geworden. Ze dragen het verdriet nog steeds met zich mee.


Kanjers, samen zijn ze sterk en langzaam aan zal alles ook bij hun een plekje krijgen.


Golden oldie Michael. Sinds afgelopen donderdag zijn de hechtingen uit zijn lies. Deze zaten er in na een grote knokpartij met Mango. De rangen en standen in de roedel moesten opnieuw bepaald worden.



Elwood, The Whoop, zijn streken in huis komen weer terug, monster mand sleept hij weer door de kamer en tuin, dat heeft hij een paar weken niet gedaan.



Dylan, Tukkie. Elke avond kruipt hij op de bank stijf tegen me aan en valt dan in een diepe slaap, hij vraagt om extra aandacht. Begint nu langzaam aan weer wat meer Elwood uit te dagen tot spelen.


 
De Bende van Bork.
 

                                                               ''Together strong''

 
Vanmiddag hadden we een afspraak staan in Hoogeveen bij Arnold en Natasjha .om even heerlijk te knuffelen met hun nieuwe pup Jip. Jip komt uit het laatste nestje van Petra. Wij hebben dit nestje maar 1 keer in Wijdenes bezocht. Ziekte onder de heren hier en het overlijden van Justin speelden mee dat wij niet vaker naar Wijdenes zijn gaan om de kleintjes daar te zien opgroeien. Van de drie puppen wonen er nu twee in Drenthe. Vorige week waren we op bezoek bij Dijocey, deze kleine meid woont nu in Roden bij Jan en Jenny en de dames Carlein, Elfie en Beaver. Michael en Elwood waren toen met ons mee.
 
Beaver en haar nieuwe vriendinnetje Dijocey
 
 
Echte liefde.
 
 
Kennis maken met oom Michael

 
De kleine meid stoer tussen oom Michael en Elwood in.
 

 En vanmiddag dus naar Hoogeveen om te knuffelen met Jip. Dylan was met ons mee en uiteraard moest ook hij samen met de kleine meid op de foto.
 


 
Het was genieten van deze mooie kleine dame, heerlijk blij, vrij en niet bang.


Heerlijk aan het stoeien met haar nieuwe speeltje.


Stoere meid




Vast beraden op stap in de grote wereld.



Op stap met ome Dylan


 Waarschijnlijk komen er tzt hier op de blog nog wel eens avonturen van de heren en deze twee prachtige puppen voorbij. We hebben al aangeboden om als vakantie opvang te dienen voor deze twee kleine kanjers.

Zo kwam een druk honden weekend dus weer ten einde.

 
 

Geen opmerkingen: