De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 9 november 2021

James zijn show weekend in Bleiswijk

 Afgelopen weekend was James met Alinda naar Bleiswijk. Hier was de internationale dogshow, een dubbel show ditmaal, dus zowel op zaterdag als op zondag. Nadat Alin James had opgegeven had ze contact gezocht met Jan en Mathilda of ze daar eventueel zou mogen overnachten. Jan en Mathilda wonen een kleine 20 minuten vanaf de show locatie dus dat scheelde Alin dan enorm in tijd. Ik zelf zou thuis blijven bij de rest van de meute.

Zaterdag morgen vertrok Alinda dan ook samen met James naar Bleiswijk Een nieuwe avontuur voor de kleine man, door de corona beperkingen zijn er veel minder shows geweest afgelopen jaar dus ook minder keren de kans gehad om met James de ring in te gaan. Zijn laatste show was afgelopen zomer de clubmatch va de beagleclub. En dan nu dus zijn eerste binnen optreden. Er werd volgens de entree kaarten gewerkt met een tijdslot, dus op je formulier stond hoe laat je moest showen en hoe laat je aanwezig mocht zijn. Het naar binnen laten van de mensen verliep nogal traag dus het werd voor Alin een beetje haasje repje. Ze was nog geen half uur in de hal of ze moest al met James de ring in. James deed het keurig en kreeg een 2 ZG.


De kleine man op het groene tapijt, het tapijt waar zijn meester zo vaak op gestreden had.


Alin wacht de beaglekeuring verder af en vertrekt dan naar Jan en Mathilda. James vermaakt zich hier prima met de meute van Jan. Spelen met ome Pepper en smoorverliefd zijn op Mr Magoo

Dansen met oom Pepper


Het was een dag met veel indrukken dus de slaapzak wordt niet al te laat opgezocht. Op naar de keuring van zondag.

De keuring van zondag begon later dan die van zaterdag dus Alin kon redelijk rustig aan doen. Maar gezien het langzaam binnen komen van de mensen op zaterdag besloot ze toch vroeger heen te gaan zodat ze wat meer rust kon inbouwen.  Maar nu bleek er bijna een uur vertraging te zijn in de keuringen doordat de bus, waar keurmeesters mee naar de show werden gebracht, s morgens vertraging had opgelopen door een verkeersongeval onderweg.
In de middag mag James dan voor de tweede jkeer dit weekend de ring in. Hij is ontspannen en blij. Laat zich van zijn goede kant zien door de keurmeester te zoenen. haha tja een echte James Bond , de charmeur. James zou met een 2 Uitmuntend de ring verlaten.  De show voor James was klaar, Alin was meer dan tevreden met hoe het gegaan was, ze wacht de beagles keuring nog even af en vertrekt dan weer richting Westerbork. Rond half zes is ze weer thuis. James is kapot, hij heeft niet eens de puf om mij en de rest te begroeten, hij kruipt op de bank en valt in een hele diepe slaap. Een weekend vol nieuwe ervaringen heeft zijn tol geeist. 
Sylvia Scherpenisse bedankt voor onderstaande foto's, 

Wachten op de dingen die gaan komen


In de ring


Netjes staan


En lopen voor de keurmeester


Op de tafel, . James zet zich zelf vaak in stand.


Prachtig shot, als een blok, alle poten in verhouding.


En meneer Bond wat is u eind conclusie.......


Een show weekend kwam zo ten einde, de eerste stappen op het show tapijt zijn gezet, als corona geen roet in het eten gooit zullen er waarschijnlijk nog wel meer volgen.

De hele avond was James in diepe coma, zijn maatjes zijn allemaal bij hem langs geweest maar meneer gaf niet thuis.

Helemaal van de wereld, dromen over een weekend vol nieuwe ervaringen


Jan en Mathilda , dank voor jullie gastvrijheid dat Alinda en James bij jullie mochten logeren.

Geen opmerkingen: