De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 17 november 2021

Verdubbeling van de meute

 Normaal gesproken zouden we afgelopen zondag weer een agility wedstrijd hebben gehad. Maar helaas, door de nieuwe corona maatregelen werd door de gemeente Amersfoort, waar de wedstrijd zou plaatsvinden, een honden sport wedstrijd aangemerkt als evenement en moest je een vaste zitplaats hebben. Dit was niet te doen en daarom heeft de organisatie helaas de wedstijd moeten annuleren. Ons weekend was dus opeens anders toen we dit bericht vrijdag avond na de persconferentie kregen. Joris en Nicole zouden zondag ook naar Amersfoort komen om te kijken dus hun agenda werd ook opeens anders. Amersfoort werd voor hun opeens Westerbork, en alleen zondag werd opeens een weekend. We hadden voor zaterdag al een afspraak staan met Jan en Jenny maar daar konden dus nog wel 2 bij.  Maar ja zeg je 2 of 4 dan worden dat er dus 4 of 9 want zonder de honden naar Bork komen dat is natuurlijk not done. Dus zo verdubbelde de meute hier zaterdag middag.  Hugo, Herman, Dijocey, Beaver en Elfie kwamen langs bij hun vriendjes. En tja..... dan moet ik er natuurlijk weer een groepsfoto van maken. 

10 beagles samen op een bankje

James, Dijocey, Heman, Hugo, Dylan, Elfie, Donald, Beaver, Elwood en Odin

Broer en zus, Dylan en Elfie, opweg naar hun 14e levensjaar.

Elfie, 1 van mijn speciale beagle vrindinnetjes


 Het was een volle bak in huis met in totaal 11 honden, Mango was er ook nog natuurlijk, maar we hadden er geen kind aan. Ze vermaakten zich met elkaar en waren heerlijk stil. Twee of drie pubers in huis maken meer herrie dan 11 honden samen. Na het eten gaan Jan en Jenny en de Roder dames weer naar huis. Joris en Nicole blijven nog een nachtje.

Zondag morgen maken Joris, ik en de heren een heerlijke wandeling, een wandeling zonder foto's hoe is het mogelijk. In de avond vertrekken Joris, Nicole Herman en Hugo weer naar Drunen. Het was een gezellig weekend samen. En de mannen hier...... die waren kapot.



Geen opmerkingen: