De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 21 mei 2023

Hemelse team wedstrijd

 ''De Raad van Beheer organiseerd op Hemelvaartsdag een team wedstrijd in Laag Soeren''. Toen we bericht lazen op facebook en op de site van de Raad kregen we direct een berichtje van Mathilda, zou het leuk zijn om een compleet beagle team in te schrijven. ? Daar hoefden we niet lang over na te denken. Doen ! Er lopen momenteel meerder beagles in de landelijke competitie dus hoe mooi zou het zijn om die samen in 1 team te zetten. De oude meesters Pepper en Elwood, met de jeugd Odin, Donald en Ikawa. Er loopt nog een beagle in de competitie dus ook die vroegen we in ons team. Zo kwam Jenna met James als 5e teamlid in de groep. We starten een app groep op en beginnen te brainstormen over een team naam. Vele suggesties kwamen voor bij en uiteindelijk kozen we voor BEAGLEPOWER !

Mathilda werd teamcaptain, dus alle communicatie van de Raad zou via haar gaan. Alinda begint met het ontwerpen van  t shirts voor ons team.  Via de pc zette ze een ontwerp in elkaar en als team konden we er op schieten, lettertypes, kleur shirt, namen van de honden , namen van de handler allemaal dingen waar we samen een oordeel over hadden en dan een uiteindelijk ontwerp waar iedereen zijn goedkeuring voor gaf. De blanco shirts werden besteld en Alin begon met uitsnijden van de ontwerpen. Als ze alles gesneden heeft begint het persen van de shirts.

Het eerste shirt onder de pers.


Het logo op de achterkant.


Als ze alle 5 shirts geperst heeft hangen we ze even aan de waslijn voor een foto.

De achterkant


En de voorkant met de namen van de honden


De weken tikken door en dan is het opeens zover dat we afreizen naar Laag Soeren. 


We vertrekken hier vroeg dus de hele meute gaat weer mee. Het is rond kwart over 8 als we de bus parkeren bij de manege in Laag Soeren,  Jan en Mathilda, Sonja en Jenna  zijn er al. We  leggen de alu deken weer over de bus en zetten onze spullen in de grote manege hal. We lopen vandaag 4 rondes. 2 keer een VP en 2 keer een Jumping.  We verkennen de eerste jumping en daarna direct het eerste VP. Het zijn leuke rondes.  Op de eerste jumping pakten Pepper en Elwood voor ons de punten door beide foutloos rond te komen. VP 1 haalde alleen Pepper punten. In de pauze verkennen we de 2 volgende rondes en ook dit zijn weer leuke rondjes. Op het 2e VP waren er punten voor Elwood, Donald, Odin en James. En als laatste de 2e jumping hier haalden de beide Blues Brothers  Elwood en Pepper weer de volle bak door beide foutloos binnen de tijd rond te komen.

Als team zouden we in de einduitslag als 12 eindigen. 

Team beaglepower van links naar rechts : Alinda met Odin, Jenna met James, Mathilda met Ikawa, Jan met Pepper en Tjeerd met Elwood en Donald


Filmbeelden volgen later, daar gaat nog wat tijd in zitten om die te moneteren.


Geen opmerkingen: