De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 4 februari 2008

Show Emmen

Gisteren was de clubmatch in Emmen. Voor ons een thuis wedstrijd. Meestal als we naar een show moeten, dan is het hier voor dag en dauw opstaan. Gisteren dus eens een keer niet vroeg vertrekken. Om kwart over 8 trokken we de deur achter ons dicht en een kleine twintig minuten later waren we ter plaatse. De show was in de tennishal van een groot vakantiepark. Alles was erg goed georganiseerd. Mede dankzij de vele vrijwilligers. De beagles werden weer eens laat in de middag geshowd. We hadden dus genoeg tijd om eens lekker rond te kijken naar de andere rassen. Er was de mogelijkheid om je hond door een fotograaf vast te laten leggen op de gevoelige plaat. Deze kans lieten we ons dan ook niet voorbij gaan.
























Mocht Mike het showen niet meer leuk vinden, dan ambieërt hij misschien wel een carriere als fotomodel.















De fotograaf kon ter plekke de foto's direkt afdrukken. Dus na een paar minuten hadden we het portret van onze boef in handen. In plaats van kleur hebben we er een zwart wit afdruk van laten maken. Op de 1 of andere manier komen beagle foto's in zwart wit altijd erg goed uit. Hier het eindresultaat


Tijdens een van de vele rondjes door de zaal probeerde Mike ook al dames van andere rassen te versieren.

















Terwijl de middag vorderde kwam het moment van showen steeds dichterbij. Michael was wel iets schrikkerig vandaag, waar dat door kwam is ons niet helemaal duidelijk. Als hij dan in de ring moet en de keurmeester grijpt zijn hoofd direkt vast met twee handen is meneer helemaal van slag. Het duurde even voordat Alinda hem weer bij de les had maar hij was wel erg gespannen. De keurmeester was wel onder de indruk van hem en gaf hem dan ook een 1 U, beste reu en tevens werd hij BOB (beste van het ras)


Het staan in stand op de tafel gaat steeds beter.







Ook het los showen in stand gaat door de vele oefingen, thuis en op ringtraining, steeds beter.


















Je ziet Michael hier wegduiken op het moment dat de keurmeester zijn hoofd wil pakken.




















Voor de keuring van ras groep 6 werden alle beste honden van hun ras in de ringgezet. Michael werd hier als vierde geplaatst.

















Zo kwam er weer een eind aan alweer een lange showdag. Nadat we alles weer hadden ingepakt begon de reis naar huis. Thuis gekomen hebben we de foto van Michael direkt in een lijst geplaatst. Even later zijn we Mike kwijt in ons eigen huis. Kom ik boven ligt meneer op de grond naast zijn eigen foto. Het blijft lachen met die beagles.



Aankomende vrijdag staat er al weer een show op het programma. Helaas is het dan voor ons erg vroeg opstaan. Eindhoven is de plaats van handeling.

Geen opmerkingen: