De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 13 april 2008

1 baas en drie honden in het bos

Alinda moest vandaag de hele dag werken. Maar met het prachtige weer van vandaag wou ik onze heren hun boswandeling niet ontnemen. Dus vanmorgen vroeg om 9 uur zijn we vertrokken naar de bossen van Schoonloo. Michael en Jayson had ik aan de lange rolriemen en Kevin had ik vast aan een riem om mijn middel. Op deze manier had ik dus een hand vrij, om het fototoestel goed te kunnen bedienen. Het was heerlijk weer in de bossen. Het zonnetje scheen en de vogels hadden het hoogste woord. Zo nu en dan werd de rust ruw verstoord door het lawaai van enkele crossmotoren. Vanuit staatsbosbeheer is het ons nog steeds niet gelukt om deze rust verstoorders te kunnen pakken. Crossen okee, maar dan niet dwars door de natuurgebieden. De drie musketiers trokken zich niets aan van deze herrie en genoten weer met volle teugen



En waar Kevin is is ook Jayson.



En dan is Michael ook niet ver weg.



Je kunt echt merken, aan de natuur, dat het voorjaar er zit aan te komen. Alle struiken lopen al weer groen uit. De bloesem begint te komen. En er is ontzettend veel wild op stap. Overal zie je wel hazen of reeën. En het is dan ook geen overbodige luxe om je honden goed aangelijnt te hebben.



Tja, en als we dan weer een slagboom tegenkomen dan moeten de heren zich weer even uitleven. Het is echt waar een prachtig gezicht om te zien hoe fanatiek Michael en Jayson dan zijn. Kevin gelooft het wel en gaat dan lekker in het gras liggen kijken naar zijn beide broers.

Flying Michael in actie







En hier Jumping Jayson.





Als de heren uit gesprongen zijn vervolgen we onze wandeling. We komen weer in de buurt van de auto en gaan moe en voldaan terug naar huis.



Als we weer thuis zijn en ik de tuin deuren open heb gedaan, rennen de heren direkt weer naar buiten. Ze gaan uitgebreid op het gras liggen rollen en vallen daarna spontaan in slaap.



2 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een prachtige serie :-)

gr Yvon en een lebber van Balou

Anoniem zei

wat een prachtige serie :-)

gr Yvon en een lebber van Balou