De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 7 februari 2010

Eerste show 2010

Afgelopen vrijdag was voor ons dan weer de aftrap voor het nieuw showseizoen. Eindhoven stond in de agenda. We hadden alle drie de heren ingeschreven. We vertrokken vroeg, half 6 hadden we alles ingepakt en begonnen we aan de reis. Ondanks de drukkte en de slechte wegen konden we aardig snel doorrijden. Aangekomen in Eindhoven begon de ellende. Je kunt naast het beursgebouw parkeren alleen deze garage is niet geschikt voor busjes. We moesten dus nog een eind rijden om de auto te kunnen parkeren. 1 voordeel hiervan was dat het parkeren een stuk goedkoper was dan in de parkeer garage. Bolderkar inpakken, honden aan de riem en lopen maar. Na een kwartier zijn we weer bij het beursgebouw. Zoals meestal moesten de beagles hier weer op de tweede verdieping geshowd worden. Alinda gaat met de heren via de trap naar boven en ik sluit met de kar en bagage achter aan in de rij voor de lift. Na een tijdje ben ik dan eindelijk aan de beurt en kom ik ook boven. Spullen klaar zetten nummers halen en wachten. Mango was als eerste hond aan de beurt. Dus om kwart over 10 was hij al weer klaar. De beagles zijn ook al redelijk snel aan de beurt. Dylan mag als eerste de ring in. Hij krijgt een 2 U.

Op de tafel bij de keurmeester.



Hier wordt zijn keurverslag geschreven.



Na Dylan is het de beurt aan Michael. De tafel waar de honden op moesten staan was een campingtafeltje dat behoorlijk wiebelde. Door dit gewiebel was Michael helemaal van slag. Het lukte mij niet om hem er weer met zijn koppie bij te halen. Resultaat 2 ZG. Een afknapper, en helemaal als je dan later bij de teven ziet wat voor hondjes er toch nog een U krijgen.

Hier was er nog niets aan de hand Michael keek erg attent en had er zin in.



Na de tafel en het lopen had hij geen zin meer.



Het vonnis is geveld 2 ZG.



Uiteindelijk werd Ayers Rock from Elly's Pack Best of Breed




We waren dus vroeg klaar. Het wachten was toen op de eindkeuring voor Mango. Om goed vijf uur verlaten we Eindhoven. We hebben wel eens een leukere show meegemaakt. Onderweg komen we nog dik in de file en we zijn rond half negen pas weer thuis. Een erg lange dag kwam zo ten einde. Volgende week zondag zijn de boy's te bewonderen op de show in Emmen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi hoi,

ik zie dat er toch nog een paar bruikbare foto's bij zaten.

Groeten oet Limburg