De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 1 januari 2011

Gelukkig Nieuwjaar

Als eerst wensen wij de volgers van deze blog een Gelukkig nieuwjaar. We hopen ook komend jaar weer veel plezier aan onze maatjes te beleven en doormiddel van deze blog jullie te laten meegenieten van hun avonturen.

Oudjaars avond, voor veel dieren bezitters de rotigste avond van het jaar. Honden die in paniek zijn en ga maar door. Gelukkig hebben wij daar met onze roedel helemaal geen last van. Kevin en Jayson waren altijd al heel relax met vuurwerk. Ze gingen zelfs in de vensterbank zitten om de vuurpijlen na te kijken. De jonge heren hier in huis hebben dat gedrag gelukkig overgenomen en ook Justin toonde gister helemaal geen angst. Gister middag begon het zware geknal hier in de buurt met carbid. Het leek wel oorlog. Zeer zware knallen volgenden elkaar in snel tempo op. Ik zelf was aan het werk in de tuin en de honden scharrelden heerlijk om mij heen. Ze keken niet op of om. Ook afgelopen avond en nacht was er niets aan de hand. Om 12 uur hebben we de gordijnen open gedaan en de heren gingen met z'n allen kijken naar de vuurpijlen. Nee, niet met z'n allen, Jayson sliep als een blok en heeft van de hele jaarwisseling niets mee gekregen.

Zo lagen de heren bijna de hele avond.




En om twaalf uur heerlijk kijken naar het vuurwerk.



Dylan hangt zelfs helemaal over de leuning van de stoel om het nog beter te zien.



Of zit het geheim van de rust in deze fles. Justin volgens mij ben jij nog geen 16.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook voor jullie de allerbeste wensen.
En dat we nog lang mogen meegenieten van jullie roedel!
Wat zijn het ook boeven allemaal aan 't Frysk Slokje (geef mij maar een Irish Mist)en vuurwerk.
Groet ons 4

Sylvia zei

Ha ha heel leuke foto's van jullie meute!! En gaan kijken naar buiten naar het vuurwerk. Jayson er niks van gemerkt.

Hier hebben wij geen vensterbanken maar ramen van beneden tot aan het plafond. Wij bij onze vriendin. Ze waren ook niet bang maar overdag vond Krista het niet leuk hoor en ging niet eens heerlijk snuffelen maar wilde naar huis gaan met staart tussen poten en Sky nee hoor zij bleef heerlijk snuffelen terwijl her en der grote knallen waren.

Ha ha die Justin toch met dat friese slokje.

Jullie ook een goed gezond 2011 alsmede voor jullie meute!!