De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 5 februari 2011

Logo voor Alinda haar zaak

Na heel wat knippen en plakken en maken van test logo's ben ik er eindelijk uit. Dit wordt het logo voor Alinda haar Kynologisch Adviesbureau.



Ook kunt u bij ons terecht voor CARNIBEST diervoeding.



Wat is Carnibest?

Carnibest is een gezonde diepgevroren voeding bestaande uit versvlees,rauwe botten, verse groenten, plantaardige olieen en een klein percentage witte rijst, de meest natuurlijke ingredienten die uw hond, kat of fret nodig heeft. Er zijn verschillende varianten Carnibest verkrijgbaar die rekening houden met de verschillende behoeften van dieren en eventuele aandoeningen zoals bijvoorbeeld allergieen en suikerziekte. Alle voedingen van Carnibest zijn compleet, u hoeft er niets aan toe te voegen.

Waarom Carnibest ?

Honden, katten en fretten die worden overgezet op de verse voeding van Carnibest worden zichtbaar vitaler en bouwen in korte tijd veel weerstand op waardoor ze minder vatbaar zijn voor allerlei ziekten. Het gebit blijft schoner omdat er geen toegevoegd zetmeel en calcium in de voedingen aanwezig is. De ph-waarde van het speeksel blijft daardoor goed. De verteerbaarheid van Carnibest is zeer hoog waardoor de hoeveelheid ontlasting minimaal is. Tevens is de ontlasting stevig van struktuur waardoor de kans op anaalklier-problemen sterk afneemt.

Waar is het van gemaakt ?

Alle grondstoffen in Carnibest zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van EEG-keurmerk. Het vlees is afkomstig van Hollands vee en staat onder strenge controle. Carnibest bevat onder andere vers rundvlees, vers lamsvlees, en vers kippenvlees. Ook bevatten de maaltijden voor honden gepureerde groenten, rijst, plantaardige olieen, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Carnibest is gegarandeerd vrij van varkensvlees, bindmiddelen, slachtafval, conserveringsmiddelen, geur-,kleur-, en smaakstoffen en is tevens dierproef vrij.

Bereiding

De grondstoffen in Carnibest zijn vers en onverhit, waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen behouden blijvem. Ook blijven de aminozuren intact. Hierdoor wordt het natuurlijkw "menu" zeer dicht benaderd, vergelijkbaar met een prooidier.

Hypo-allergeen

Carnibest is 100% glutenvrij. Alle voedingenzijn hierdoor geschikt voor honden die allergisch zijn voor bijvoorbeeld tarwe en mais. Carnibest is tevens ideaal voor moeilijke eters: Praktisch iedere hond en kat is verzot op deze voedingen.

Ons adres:

Kynologisch Adviesburo A Dogs Heaven
Weidemaat 18. 9431MV Westerbork
Tel:0593-565750
Mob: 06 - 10775163

E-mail: adogsheaven@hotmail.com
Website: under construction

3 opmerkingen:

Sylvia zei

Een vrolijke logo!

Anoniem zei

Super!!!
Ziet er leuk uit hoor!!!

Het is toch wat we komen langs lopen voordat ze ons hebben kunnen zien begroeten ze ons al.

groet ons 4

Jenny zei

Wij zijn heel blij met Carnibest. Eén van onze beagles had geregeld anaalklierproblemen. Sinds wij Carnibest gebruiken (nu alweer een paar jaar) hebben we geen anaalklierproblemen meer gehad.

groetjes Jenny