De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 22 april 2011

Een teken van leven

De laatste week ben ik niet zo snel met het bijwerken van de blogs. Een beetje erg druk op dit moment met van alles en nog wat. Ik neem dan ook de camera niet met elke wandeling mee. De zomer heeft zijn intrede gedaan en hoe.... April doet wat ie wil. Warmte en een oosten wind zorgen voor extreme droogte. Ook met mijn werk loop ik tegen problemen op door de droogte. Het brandgevaar in de bossen is op dit moment erg hoog. Hopelijk duurt het niet te lang. De heren hier vinden de overgang naar de warmte niet prettig. Vooral Jayson, de oude baas, heeft er last van. Hier een paar plaatjes van de Zomerse Borkse bende.

De grote paasbult. Doordat hij midden op de es ligt mag de vlam er maandag wel in. Risico volle bulten mogen niet opgebrand worden. Een verdwaalde vonk kan met deze droogte grote gevolgen hebben.



Vol in de zon is het ook voor de boy's niet lekker.



Jayson heeft last van de warmte. We lopen met hem dan nu ook niet meer in de volle zon.



old boy.



Tijdens de wandeling duurde het Justin wat te lang als zijn maatjes zaten te poepen. meneer kreeg het voorelkaar om uit zijn tuig te ontsnappen en zetten het op een rennen. Als een dronkenman stuntelde hij over de aardappelruggen. Maar toen hij zag dat wij de andere kant opliepen kwam hij als een haas terug.



Hier ben ik weer.



Justin en Dylan.



Jayson heerlijk in het gras.



En de kleine man moest uiteraard weer voorop lopen.



Dit weekend hebben we weer show. We nemen maar twee heren mee. Justin en Michael. Michael gaat speciaal mee voor de juniorhandling en zal hopelijk weer schitteren met Louisse in de grote erering

Geen opmerkingen: