De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 27 april 2011

Paasshow Leeuwarden

Afgelopen maandag zijn we naar de Paasshow in Leeuwarden geweest. We hadden maar twee honden mee deze dag. Justin hadden we ingeschreven in de jeugdklas en Michael was speciaal mee voor de junior handling. Justin was de kleinste van zijn klasse en de keurmeester viel hier meer voor de forsere reuen. Justin deed het verder wel goed en kreeg een 4 ZG.

De honden zaten in ruime benches langs de ring te wachten. Justin zijn zus, Domino zat in de bench naast Justin.

Broer en zus.



Tegelijk een voetje optillen.



Op de tafel.



De kleinste van zijn groep.



Op speciaal verzoek van Louise hadden we Michael meegenomen voor de juniorhandling. Haar zus Rebecca is inmiddels achtien geworden en mag niet meer mee doen. Voor Rebecca hadden we nog een verrasing in de vorm van een fotocollage. Hier hadden we haar juniorhandling podiumplaatsen met onze honden op vastgelegd.

De fotocollage die we voor Rebecca hadden gemaakt.



Michael had er zin in. Helaas werd er een beagleteefje achter hem opgesteld. En de natuur laat zich niet bedwingen, dit teefje rook wel heel lekker voor Michael en hij deed dan ook alle moeite om achterste voren door de ring te gaan. Louise moest hard werken om Michael goed bij de les te houden. Er werd nog gevraagd of er nog een andere hond tussen Michael en dit teefje in kon maar hier werd helaas niet op gereageerd. Maar ondanks alles lukte het Louise toch om Michael netjes voor te brengen. Helaas werden ze niet geplaatst.









In de Leeuwarder Courant van gisteren (26-4) stond nog een artikel, en foto, van de show in Leeuwarden. Op deze foto staan Louise en Michael. Als ik deze foto in mijn bezit heb plaats ik hem hier op de blog

Geen opmerkingen: