De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 11 augustus 2017

In memoriam Justin.

                                                    Rust zacht kleine vriend

                                     Be My Guest From Muskoka Dream's,   Justin

Onverwachts is veel te jong van ons heen gegaan, onze lieve Justin. Vanmorgen trof ik hem aan in de hal. Afgelopen nacht is hij plotseling overleden, er tussen uit gepiept zonder dat we het hebben gemerkt. Nog maar 7 jaar, een grote leegte achterlatend, Justin het was je tijd nog niet. De Borkse bende verliest een lid, het zal hier nooit meer hetzelfde zijn. Lieve Justin bedankt voor je vriendschap de afgelopen jaren, we zullen je nooit vergeten. Rust zacht vriendje, het is zo oneerlijk.


Zo in eens ben je er niet meer, niet te bevatten, zo hard. Lieve Justin deze is voor jou. Je leven bij ons in vogelvlucht. Rust zacht vriendje.

7 jaar geleden kwam je als kleine stoer pup in onze roedel. Als jongste direct dikke vriendjes met Mango, als een tweeling gingen jullie door het leven. Een vriendschap voor het leven leek geboren.
Je zag de meute veranderen in deze 7 jaren, de oudjes vielen weg en Elwood kwam er bij. Dit zorgde voor jouw even voor een moeilijk moment , je liefde met Mango werd wat bekoeld doordat hij Elwood koos boven jouw. Maar langzaam aan kwam er het herstel en waren jullie weer de beste maatjes. Wandelen, mini coursen en behendigheid het waren  de dingen waar je gek op was. Shows heb je ook gelopen maar dat was niet jouw ding. Vakanties in Nederland en het buitenland, weken samen met je maatjes, en ons, rond trekken in de tent, Wales, Duitsland en Zweden zijn zomaar een paar van onze onvergetelijke vakantie momenten. En thuis, heerlijk wandelen in de bossen, of samen met je familie in Wijdenes lekker dollen op de grote speelweide. Wandelweekenden, Big smile  beagle event overal was je bij. Met behendigheid veroverde je vele harten door jouw manier van doen, op zijn Justins over de hindernissen, met je stramme sprongen maar velen genoten van jouw plezier. Vorige week werd je ziek, een darm infectie , je kreeg medicatie en je was er weer snel boven op. Gisteravond hebben we samen nog genoten van een kleine stukje behendigheid, een paar sprongetjes en door de tunnel, je had een smile van oor tot oor.  Baasje was gisteravond moe van trainen en jullie kwamen hem allemaal een dikke lebber brengen toen hij op de grond zat, jij stond voor aan en kroop tussen mijn benen  stijf tegen me aan.Weltrusten jongens tot morgen.........................Elke morgen was jouw blaf de eerste die ik hoorde als ik de slaapkamer uitkwam. Goedemorgen baasje..........maar vanmorgen was het stil, ook de ander heren stonden niet voor het traphekje. Vreemd. Als ik de trap af loop staat mijn hart stil. Drie snoetjes liggen tegen jouw neus aan, je ligt erbij alsof je gewoon slaapt. Maar je lichaam is koud en stram. De wereld zakte onder onze voeten weg.  Dag Lieve Justin, Rust zacht, we zullen jouw nooit vergeten, het is zo oneerlijk je was nog veel te jong.

De bende van Bork, ze waren bekend in heel Nederland. Vanmorgen verloor de bende een lid, het zal hier nooit meer hetzelfde zijn.

Een laatste foto groet aan onze kanjer.

Kleine Justin



Samen met zijn grote vriend Mango


 

Mooie jongen.



Met zijn neefje Elwood.


De beagle boy's van Bork.


Dylan en Justin


Flapperende flappers.


Genieten.


De sloot in Wijdenes, heb je er geregeld uit gevist.


Zonnetje.


Als een tweeling, altijd bij elkaar.



Onze trots.


Altijd in voor een geintje.


Trouwe kijkers.




Justin in zijn element.



Samen met Elwood en Mango, je beste vrienden.



Elwood als pup en jij als grote oom.


Kanjers.



In de heuvels van Wales.


Jonge reu.


Behendigheid in de tuin, je vond het fantastisch.



Springen in een maisveld.


Met Elwood, je vriend.


Hangen in de zon.








Sneeuwballen jagen.


De Muskoka mannen.


 



De bende van Bork zal nooit weer het zelfde zijn.


Behendigheid, op de training, bij Jan  of gewoon hier thuis, je genoot en had altijd een smile van oor tot oor.





1 van je laatste foto's genieten van de zon en lekker rollend in het gras.


Justin op de familiedag vorig jaar, deze foto stond in de krant, een beagle die geniet met volle teugen.

 
Dag viendje, het doet zo'n pijn. Run free achter de regenboogbrug,  bedankt voor je trouwe vriendschap.Rust zacht.
 
Michael, Mango, Dylan,Elwood.
Alinda, Tjeerd.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo jong, zo veel en veel te vroeg, zo onverwacht. Wat is het oneerlijk. Lief mooi Biebertje, spring in het veld, mooie blije man... rust zacht.

Heel veel sterkte Tjeerd, Alinda en lieve knullen.

Danny, Suus en de Bengeltjes

Larissa zei

Zo oneerlijk....wat een verdriet, die mooie jonge Bieber...

Lieve Tjeerd en Alinda en de meute heel veel sterkte met dit onbegrijpelijke verlies xx

Anoniem zei

veel te jong om al te gaan.het is niet eerlijk maar gelukkig was je niet helemaal alleen.rust zacht kleine man.
tjeerd, alinda en de mannen heel veel sterkte.

trudie wim jewel joy en jaydie

Unknown zei

Wat heb je een prachtig eerbetoon geschreven Tjeerd. Justin heeft een prachtig leven gehad bij jullie, getuige de foto's, maar het is zo oneerlijk. Heel veel sterkte voor jullie en de honden. Dikke knuffel van Josephine, Buck en Brownie.

Sjoukje Postma zei

Lieve Alinda en Tjeerd,wat verschrikkelijk,we leven met jullie mee!Wij weten dat de beagles een geweldige plek bij jullie hebben.En dan gebeurt er zoiets,je kunt ze nooit missen.....Hij blijft in jullie gedachten. Weer een prachtig eerbetoon aan Justin geschreven Tjeerd,liefs,Sjoukje en Hans Drachten.