De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 18 januari 2020

Lekker bezig met de mannen

Vanmorgen even de katteloop en een tunneltje opgebouwd voor de mannen, even werken aan de raakvlakken met Elwood, Odin en Donald. James, Dylan en Michael mochten even gewoon lekke dollen, niet te gek, gewoon heerlijk genieten. Met Michael merken we nu toch wel dat hij ouder wordt, de stabilititeit verdwijnt uit zijn achterhand. Het zal iet lang meer duren dat de hoge katteloop niet meer aan hem besteed is, inschatten van diepte begint problemen op te leveren. Ach dan maar laag op een paar kistjes, hij blijft het spelletje zo mooi vinden, je ziet hem stralen en genieten.

Ik begon met Elwood, die heeft morgen weer een wedstrijd.  Meneer liep lekker vandaag, koppie erbij en keurig de raakvlakken, eerst met boogjes er boven later gewoon zonder, we zullen zien wat hij morgen doet.


 Donald liet zien dat hij goed inmiddels goed  2 on 2 off kan.


De concentratie boog bij hem is nog steeds klein, blijft moeilijk om hem er goed bij te houden.


Odin is makkelijker te handelen, die is verder met zijn ontwikkeling dan Donald.


Knappe kerel,


Na onze ''wedstrijd heren'' was het tijd voor een  aantal rondjes fun. James was de eerste, geen druk gewoon rustig hem laten wennen aan de kat.


En onze liever lui dan moe, Dylan. Ook hij vind het rennen over de kat en door de tunnels wel leuk, maar er moet wel een lekkere beloning tegen over staan vind hijzelf


Moest die tong er nou uit Tukkie ??

 
En als laatste Michael. Zijn rondjes zijn zo bijzonder, we merken nu wel dat hij langzaam achteruit gaat. De ouderdom is nu toch snel gekomen.
Als ik er sprongen bij heb dan ligt de lat niet meer op 40 of 30 cm, maar gewoon tussen de hindernis op de grond. De bealsting is dan minder, en wat vaker door de tunneltjes. Hij blijft het spel zo mooi vinden. Zo lang hij het plezier er aan heeft en het goed gaat gaan we hier lekker mee door.
 

 
Het was een heerlijke ochtend met de mannen samen.
 
Hieronder een link naar een kort filmpje van een genietende Michael
 
 

Geen opmerkingen: