De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 24 januari 2021

Aan de wandel

 Afgelopen nacht heeft Michael weer beneden geslapen bij zijn maatjes. De laatste twee nachten hadden we hem mee naar boven, op die manier hadden we direct zicht op hem en konden we hem gedurende de nacht in de gaten houden. Het herstel is gister overdag behoorlijk doorgezet zodat we besloten om hem s nachts dus weer gewoon beneden te laten. 

Gewoon weer beneden tussen zijn maatjes wachten op een koekje voor het slapen gaan


Vanmorgen lagen de mannen nog heerlijk te slapen toen ik beneden kwam. Buiten was het een beetje winters met lichte vorst. Dus voerbakken klaar maken, eten en weer aan de wandel met ze. Elwood, Mango en James gingen als eerste met me mee op de langere ronde. 

Heerlijk met de neus in de vrieskou


Liefde is...


Mango en zijn vrienden.


Odin en Donald gaan als tweede mee. We zijn nog maar net van huis of we krijgen een dikke natte sneeuw bui over ons heen.


Maar gelukkig komt de zon er al snel weer bij en is het weer droog.


Mooie jonge mannen samen.


Echt vriendjes vanaf dag 1


En als laatste weer de beide oude mannen. Michael kreeg de jas weer aan, Dylan dit keer niet. Ik ga met hun niet de complete ronde lopen dat wil ik Michael nog niet aan doen. Beide mannen mogen wel weer los van de riem op de es. En dan zie je Michael gaan en denk je weer even aan die spannende dagen deze week.


En Dylan, die maakt het allemaal niet uit, als ie maar lekker mag rennen en op zijn tijd als hij keurig terug komt een koekje krijgt  dan vind hij het prima.



Zo ziek, zwak en misselijk afgelopen donderdag en vrijdag en kijk hem dan nu. Wat heeft hij een vechtlust en levenskracht. Onze bijzondere man opnieuw laat hij ons versteld staan.



Zoals ik al schreef lopen we niet de hele ronde die we anders lopen. We breken onderweg ons rondje af en gaan weer richting huis. 


De beide oude mannen samen. Blij en trots dat ook vandaag ze weer gewoon net als altijd samen op stap konden.


Thuis doe ik de kachel een graadje hoger, even wat meer warmte in huis. De mannen zoeken hun plekje en slapen en snurken de hele verdere middag. 

Morgen gaan de hechtingen bij Elwoood eruit .We hopen dat we de periode met gekwakkel in de meute nu weer een beetje kunnen afsluiten. Elwood zijn operatie, Dylan met een ontstoken oog en Michael met een paar dagen ziekte. Je merkt toch dat jezelf meer gespannen bent.

Geen opmerkingen: