De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 9 juli 2023

Puppy bezoek

 Gisteren zijn we op puppy bezoek geweest in Wijdenes. Petra en Leo hebben een nestje bij Diamond. Het is een nestje van 6 4 reutjes en 2 teefjes. Vader van de puppen is  Irinstyle Onyx. 

Kleine voetjes

We hadden afgesproken samen met Erik en Irene om op bezoek te gaan. De heren beleven thuis, de puppen zijn nog klein en dan is het niet verstandig vreemde honden op je erf te laten. In de middag vertrokken we naar Wijdenes. Eerst begroete ik de andere dames en uiteraard een hele dikke knuffel voor mijn speciale vriendinnetje Domino. Daarna handen wassen en naar de kleintjes. Diamond stond al vol trots naar me te kijken, kijk die zijn van mij, mooi he. 6kleine mormeltjes lagen tevreden in de werpkist.

Elke keer weer sta je er vol bewondering naar te kijken,  De wondertjes van moeder natuur


De oortjes en ogen zijn open en ze kruipen en maken de eerste stappen door de werpkist.


Maar vooral veel slapen. Eten drinken en slapen dat is wat ze het meeste doen in de eerste weken.


Ik zie je wel hoor meneer met het klikdoosje.



Wie stoort mij daar in mijn slaapje.


Ondanks dat het buiten warm was kropen de puppen toch steeds weer stijf op elkaar.





Tevreden koppies diep in slaap


Maar als de melkboer langskomt, alleen maar actie.



Het nestje is een soccer nest, stamboomnamen van grote voetbalsterren. Nou de derde helft kennen ze al, hangen aan de bar.



Het was weer een middag genieten. Petra en Alin rijden nog naar Hoorn om chinees te halen en na het eten vertrekken we weer naar huis. Thuis worden we uitgebried besnuffelt door de mannen, waar zijn jullie geweest ??? We ruiken, mama, zusjes, tantes maar ook vreemde geurtjes.. ja jongens jullie moesten eens weten. 

Voor vandaag stond er weer een agility wedstrijd in de agenda, maar gister aan het eind van de middag kregen we al bericht dat deze werd afgelast. de temperaturen voor vandaag waren onverantwoord om te gaan sporten met de honden, een wijs besluit van de organisatie.

Geen opmerkingen: