De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 12 maart 2024

1e Graad wedstrijd Elim

 

Op 3 maart hadden we een 1e graad wedstrijd met Odin. 2 rondes in de ochtend en 2 rondes in de middag. Charlie ging ook met ons mee. De rest van de mannen bleef thuis. Dus alle aandacht voor Odin deze dag. Alin begon met de jumping. Odin viel weer in zijn oude fout door bij de start de baan uit te stappen, een disk dus. Alin krijgt hem weer terug en ze lopen de ronde. De neus wel wat op de grond maar Alin kreeg hem wel mee. Onderweg nog wat gesnuffel maar er zaten leuke stukken in. 

Het eerste vast parcours, opnieuw bij de start schiet hij terug maar bleef in de baan, geen disk dus, ze gaan door en lopen een mooie ronde, de neus is veel meer van de grond en er lijkt een uitslag aan te komen, helaas springt Odin bij de laatste sprong over een verkeerde hindernis en werd het toch nog een disk. Maar wel een disk na een mooie ronde, dus een positief gevoel overheerste.

Jumping 2 in de middag, De start gaat goed en er zit ook meer snelheid in. Helaas springt Odin bij een korte draai terug over dezelfde sprong , disk dus. Verder was het een keurige ronde.

Charlie keek zijn ogen weer uit.

En dan het 2e VP. De start gaat weer keurig en de aandacht van Odin is er goed bij. Een weigering bij de insteek palen en een herstel omdat hij er te vroeg uit kwam door  met hele mooie stukken , dan schiet Odin onder de A door maar Alin krijgt hem er weer bij en ze gaan op naar de finish. Een mooie afsluiter van de dag met een 5e plaats in het klassement.


Hieronder de link naar de bewegende beelden

Odin in Elim

Geen opmerkingen: