De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 10 april 2024

Nieuwe avonturen

 Al heel veel jaren kamperen we met de meute. Samen de vakantie doorbrengen in de tent samen met de heren, het is zo gewoon voor ons geworden. Geen vakantie dat ze niet mee gaan. Het was altijd een heel gepak om alles mee te krijgen. We liepen de laatste jaren al steeds meer rond met het idee van een camper. Dit voorjaar de stoute schoenen echt aan getrokken en doelgericht gaan zoeken. Een paar weken terug kwamen we tegen wat we zochten en hebben de knoop doorgehakt. We zijn nu de trotse bezitters van een prachtige camper.

Een nieuw hoofdstuk voor ons en de meute, samen reizen met de camper, we hopen samen met de mannen vele mooie reizen te kunnen gaan maken. Maar reizen met een camper is heel wat anders dan een tent dus voordat we echt groot op stap gaan eerst maar wat kleien uitstapjes om het camperen onder de knie te krijgen. Afgelopen weekend zijn we dan voor het eerst op stap gegaan. Niet ver gewoon hier in de provincie op een prachtig mooie rustige camping in Hollandsche veld.

Zo vertrokken we zaterdag morgen voor ons eerste avontuur. Dylan is erbij, de oude baas maakt het luxe kamperen nu ook nog mee, hoe mooi is dat. Het was even kijken hoe we de heren het beste kunnen vervoeren. 5 gingen in de bench en Dylan kwam aan de gordel op de bank.


Zo mooi dat hij dit op zijn oude dag nog mag meemaken.


We reden naar Hollandsche veld  naar een SVR camping, normaal zijn maximaal 3 honden toegestaan maar omdat we nog voor eht seizoen zijn mochten alle 6 gewoon mee. De camper staat en dan is het even goochelen hoe we de hekken gaan plaatsen.


Oud en jong samen in de deuropening. Doordat de hekken voor de camper staan kunnen de mannen heerlijk vrij in en uit de camper, je leeft dus echt samen met de mannen zo, met de tent stonden ze vaak los van de tent in hun eigen ren.

Genieten

Odin op de uitkijk



Het was allemaal even wennen maar al snel loopt alles weer soepel


Genieten van de zon


Heerlijk aan de wandel.


We hadden prachtig weer, dat zorgde voor een echt vakantie gevoel


Charlie vond het geweldig. Maar al die nieuwe indrukken maakt moe.


En niet alleen bij de kleien man.


Heerlijk samen genieten.


Binnen of buiten de mannen konden zelf kiezen.



Zondag aan het eind van de dag pakken we het spul weer op.  Eigenlijk alleen de hekken en de luifel indraaien en je kunt vertrekken.  Een weekend testen waarin we tegen dingen aanliepen van oh ja das ook wel handig, oh dat moet anders en he dat moeten we nog standaard meenemen. 


Het eerste weekend was geslaagd, er zullen nog vele reizen samen volgen denk ik.

Geen opmerkingen: