De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 17 februari 2008

Heerlijk winterweer.

Het was weer heerlijk wandelweer vandaag. Na een nacht met behoorlijk vorst was het hier weer een beetje winter. Echt heerlijk weer om weer eens te gaan wandelen. Kevin is de laatste dagen hard achteruitgegaan. Een lange wandeling lukt hem op dit moment niet meer. Vorige week liep hij nog met gemak de wandeling in Hengelo van 7 kilometer, Nu is 4 kilometer het uiterste. Aangekomen bij het bos weten ze al precies wat er staat te gebeuren. Vol ongeduld zitten ze te wachten ,tot ik de deuren van de auto los doe. Riemen vast en wandelen maar. Het is echt heerlijk zo in het zonnetje. Michael en Kevin snuffelen lekker samen door de hoge gras pollen op zoek naar lekkere geurtjes.

















Soms gaat het Jayson niet hard genoeg. Je ziet hem dan ook echt kijken met een blik van 'schiet nou toch eens op'.

















Onze beide oudjes zijn al meer dan 12 jaar samen. Zelfs de komst van Michael heeft de band die ze met hun tweeën hebben niet veranderd. Soms kunnen ze niet met elkaar maar meestal kunnen ze niet zonder elkaar.

















We kwamen vanmiddag langs een vennetje waar een dun laagje ijs op lag. Michael ontdekt dat er iets op het ijs ligt. Hij heeft er echt een aantal minuten naar staan kijken.
















Hij kan niet ontdekken wat het is en roept dan de hulp maar in van Jayson. Twee weten vaak meer dan 1.
















Ook Jayson weet niet wat het is. Heel voorzichtig probeert Michael dan om op het ijs te gaan staan. Misschien kan hij zo bij dat voorwerp komen.
















Helaas voor Michael, het ijs is nog niet dik genoeg. Met een plons verdwijnt zijn poot onder water.

















Met Michael zijn poot verdwijnt ook het vreemde voorwerp onder water. Heldhaftig steekt Michael zijn snuit in het koude water om het voorwerp te redden.
















Tja wat een lol met een steen denkt de baas.


Terwijl we iets verder langs het ijs lopen komt Michael zijn 'tweeling broer' tegen. Spiegelbeeld beagle woont onder het ijs. Beide heren stonden elkaar even aan te kijken.
























En zo komt deze wandeling ook weer ten einde. Vlak bij de auto zit er nog een slagboom over het pad. Voor Michael en Jayson nog even de gelegenheid om hun sprong technieken nog iets te verbeteren. Kevin vond het allemaal prima en ging, lekker in het zonnetje, zitten kijken naar de twee hoogvliegers.



'Jumping Jayson'










Michael lijkt hier wel een roofvogel.

















En als afsluiter van deze middag. Een sprong in opperste concentratie van 'Flying Michael'

Geen opmerkingen: