De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 9 februari 2008

Show Eindhoven

Gaap, Gaap, Gaap, het is vrijdagmorgen vijf uur. De wekker verstoort onze nachtrust ruw. Tja, je moet er wat voor over hebben. De show in Eindhoven staat voor vandaag op het programma. Westerbork - Eindhoven, afstand meer dan 200 kilometer, en dat op een vrijdag. Hopelijk valt het mee met het verkeer onderweg. Om kwart voor zes zijn we startklaar. Alles zit in de auto, dus rijden maar. Het is al aardig druk op de snelwegen, maar gelukkig hebben we geen file's. Iets over acht uur rijden we Eindhoven binnen. Onze TomTom brengt ons precies waar we moeten zijn. Na het vinden van een parkeerplaats, in de parkeergarage naast het evenementencentrum, maken we alles gereed voor de wandeling naar de plaats van handeling. Ideaal die bolderkar, alles past er mooi op, je hoeft verder niets meer te sjouwen. Bij binnenkomst, in het evenementencentrum, krijgen we te horen dat we een etage hoger moeten zijn. Gelukkig zit er een lift in het gebouw,nadeel is dat er maar weinig tegelijk in kan. Er staan voor vandaag weer een leuk aantal beagles ingeschreven, 20 in totaal. Als we bij de ring zijn plaatsen we onze spullen en het wachten kan beginnen. In de openklasse staan vandaag 5 reuen ingeschreven. De beagles worden weer eens als laatste gekeurd vandaag. Als Alinda nog een oefen rondje met Mike maakt, gaat meneer opeens iets anders uitproberen.



Het lijkt hier wel, of Mike een buiging oefent, naar het publiek.












Er was ook weer veel van Mike zijn familie aanwezig vandaag. 'neef' Max, Grote zus Djill, en nest zus Code Red, en 'nicht' Yellow waren van de party.
Na de puppy-,jeugd-,en jonge hondenklasse is het de beurt aan de open klasse, hier in mogen honden lopen vanaf 18 maanden.



Het opstellen in de ring.












Van links naar rechts:
Max from Muskoka Dream's
Michael from Muskoka Dream's
Summer Treasure From Elly's Pack












Hier zien we Max from Muskoka Dream's :Geboren 8-4-2005. Moeder, Dyma from Muskoka Dream´s en vader, Dialynne Hallmark.


















Vorige week in Emmen benaderde de keurmeester Mike op een nog al ruwe manier. We waren dan ook erg nieuwschierig hoe hij nu zou reageren op de keurmeester.

Gelukkig reageerde Mike goed op de keurmeester. Hij was helemaal niet angstig meer.

















Als alle honden door de keurmeester bekeken zijn moeten ze weer worden opgesteld . De keurmeester maakt dan haar eindoordeel. Terwijl de honden in de rij staan oefend Max het zelfde wat Mike eerder op de dag ook al oefende. Zouden ze een bepaald voorgevoel hebben???????




















Hier maakt de keurmeester haar keuze.















1 voor 1 worden de honden nu geplaatst. Michael wordt tweede, 2U. En Max wordt eerste, 1U. Beide baasjes waren erg trots op hun hond.


























Ook de andere familie leden van Michael deden het erg goed.



Nest zusje Code Red : 1 U in de jonge hondenklasse teven.























Grote zus Djill : 1U in de kampioensklasse teven. Tevens kreeg Djill CAC, CACIB en BOS












Nicht Yellow : 2U in de jeugd klasse teven.













Na de show hebben we de behaalde resultaten nog even gezellig nagesproken. Het was een goede dag voor de Muskoka nakomelingen.
Als we alles weer hebben ingepakt beginnen we aan de reis terug naar het hoge noorden. Om goed zeven uur waren weer thuis.
De volgende show is op 1 maart in Groningen. Dat is weer wat dichter bij huis.
Morgen gaan we met alle beagle heren van ons naar de Midwinterbeagle wandeling in Hengelo. De weersvooruitzichten zien goed dus dat kan ook weer een leuke beagle dag worden.

Geen opmerkingen: