De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 7 juni 2010

Druk weekend

De heren hebben weer een druk weekend achter de rug. Zaterdag zijn we naar de clubmatch van de brakkenclub geweest. We hadden Mango hier in geschreven. Omdat we 's avonds nog een tuin(verrassings) feest hadden in Zwaag waren de andere heren ook allemaal mee. Eerst dus naar de clubmatch in Hoenderloo. Het was vies warm op de veluwe en Mango had er dan ook weinig zin in vandaag. Uiteindelijk werd hij beste reu en werd Andra best of breed. We konden dus redelijk vroeg weer vertrekken richting Noord Holland. Gelukkig zit er een airco in de bus want het was niet erg aangenaam. Bij Muiden komen we nog in een file van 5 kilometer maar verder ging de rit soepel. De honden sliepen allemaal heerlijk koel achter in.

We hadden de ren en de tent mee genomen. Het leek wel vakantie.



Alinda speelt hier voor buideldier. Aanstaande zondag gaan we met een heel stel honden en baasjes wandelen op Schiermonnikoog. Justin gaat dan comfortabel in de buidel.




Rond vijf uur zijn we bij Petra en Leo. Onze honden scharrelen weer heerlijk tussen de andere Muskoka dames . Het is een genot om te zien hoe gemoedelijk als dat gaat. Opeens lopen er 11 honden door de tuin en er valt geen grom te horen.

Justin en Do hadden elkaar al weer snel gevonden. Broer en zus waren weer samen. En ze waren ook niet meer bij elkaar weg te krijgen. Wat speelden die twee wat af.











Als we s´avonds naar het feest gaan blijven de honden heerlijk bij elkaar. Beide puppies gaan mee en hebben de hele avond steun aan elkaar. Aan aandacht geen gebrek voor deze kleine toppers.

Zondag zijn we aan het eind van de middag weer naar huis vertrokken. We hebben een heerlijk weekend gehad. Zowel de honden als wij waren behoorlijk gesloopt. Thuis gekomen kroppen Jayson en Dylan heerlijk samen op de bank en vielen naast elkaar in slaap. Ook de rest viel als een blok in slaap.

Dylan en Jayson, herlijk tegen elkaar aan op de bank.

Geen opmerkingen: