De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 30 december 2011

De laatste dagen van het jaar.

En toen zaten we in de laatste dagen van het jaar. De kerstdagen hebben we zelf gebruikt om de accu weer een beetje op te laden.De honden waren heerlijk lui en genoten van alle extra aandacht. Hieronder een aantal erg relax foto's van de heren van de laatste dagen.

Mr arrogantie, wie stoort mij in mijn schoonheidsslaapje.


Hoe klein kan een grote hond zijn


Heerlijk stapelen, Justin en Dylan


Uitbuiken na kerstdagen.


En waar moeten de baasjes zitten ???????????


Na een aantal erg onstuimige dagen buiten was het vanmorgen stralend weer. De zon scheen en de wind was iets minder dan de laatste dagen. Misschien de laatste mooie dag van het jaar dus de camera kon weer mee tijdens de ronden met de heren. Jayson zijn medicatie slaat goed aan en de oude baas was de eerste die vanmorgen met mij mee ging.

De vrolijke oude baas.

En zelfs het stramme lijf kwam nog in actie toen een haas vor ons uit zijn leger kwam.


Even lelijk doen in de natuurlijke lachspiegel.


En weer vrolijk rond rennen.

De clown is weer helemaal terug.



We komen weer in de buurt van huis en nog 1 maal toont Jayson zich op zijn best. Voetjes van de vloer en de grijns om zijn bek, zo jumpt hij het nieuwe jaar binnen. Hopelijk een jaar waarin we nog veel plezier met  deze statige oude man mogen beleven.


Dylan en Mango gaan dan mee. Dylan aan de heupgordel en Mango aan de riem. Foto's nemen werd zo moeilijk dus dan maar een paar plaatjes maken waarop de heren samen staan.


Knappe kerels, Bijna even oud.


Huuuuuuu, wat zei je baas?????


The Lord en The King.


En dan als laatste Michael en Justin. Beide heren gaan weer aan de split ketting en samen snuffelen ze weer heel wat af.


We wandelen het lange pad weer op en opeens komen er een aantal bekenden aan rennen. De heren herkenden ze al van afstand, Joepieeeeee, onze vriendjes Ruben en Suzanne komen er aan.


Uitbundig werden ze begroet.


We vervolgen ons pad en ik laat de beide knapen los van de riem. De split ketting blijft wel tussen hun in. Eerst hebben ze het niet door maar als ik opeens begin te rennen hebben ze door dat ze los zijn. En dat was feest voor ze.


Ze genoten met volle teugen.


Michael liet graag aan Justin zien dat hij nog steeds de reserve snelste beagle van Nederland was op het afgelopen wandelweekend van de BCN. Maar Justin doet niet veel meer onder op de snelheid van Michael. Micheal begint nu trukjes uit te halen om te winnen , erg grappig om te zien dat als Justin hem probeert in te halen Michael 'de deur op slot doet' door hem de pas af te snijden.


En voor een speciaal effect ging ik maar languit op het asfalt liggen. De beagle TGV kwam op volle snelheid naar mij toe .

Tjoeke, Tjoeke, Tjoeke, tuuut,tuutttttttt.

En weer snijd Michael Justin de pas af.


Het was genieten, We hebben helemaal nog geen last gehad van voortijdig afgestoken vuurwerk. Gelukkig geven onze honden er ook niets om maar ik weet dat er nu al weer veel honden rond lopen die zwaar in de stress schieten bij het horen van al die knallen.

Dit was het laatste bericht van mij voor dit jaar. Namens Alinda, de hoofdrolspelers van deze blog, en mijzelf. Wens ik alle lezers een goede jaarwisseling toe en voor de viervoetige vriendjes een rustige jaarwisseling.

5 opmerkingen:

TEAGAN zei

Tjeerd en Alinda, ook voor jullie en de meute de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en vooral voor de kanjer Jayson, moge hij er volgend jaar nog steeds bij zijn!
Hele mooie reportage heb je er weer van gemaakt.
Live groetjes, Els en co.

Richard zei

Beste Tjeerd en Alinda, namens ons wensen wij jullie en de hele meute een geweldig 2012 toe. Moge het een jaar worden waarin we allen weer veel mogen beleven en zeker ook blijven genieten van de mooie verhalen van onze vriendjes!

Groeten Jan, Mathilda, Steven, Richard, Mika en Benji

karlijn zei

wat een leuke gezellige vrolijke plaatjes
die hebben allemaal veel plezier gehad dat is wel duidelijk


groetjes karlijn

Sylvia zei

Tjeerd, Alinda en jullie meute ook een goed gezond 2012!

Wat is het niks heerlijks om te zien hoe Jayson ervan geniet!

Zoals altijd leuke verhalen en mooie foto's!

Ook een pootje van Krista en Sky (ach die arme Krista die wilt niet eens naar buiten met al die knallen)

doeiiiiiii

Shahna en Bartje zei

Helemaal geweldig weer dit verslag en de prachtige foto's van een heel mooie, leuke en lieve meute :)
Wat fijn dat als afsluiting van een jaar een heel nieuw jaar komt. Een nieuw jaar waarin ik zeker weten niet weg te slaan zal zijn van dit blog. Ik vind het elke keer weer een genot en een waar genoegen hier te kijken en te lezen. Ik verheug me al op alle nieuwe avonturen en mooie foto's van het hele stel...