De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 19 december 2011

We gaan weer verder

Het jaarverslag staat online maar het jaar is nog niet afgelopen. Gisteren was het een prachtige wintermorgen dus weer tijd voor een heerlijke wandeling met de heren en uiteraard weer veel foto's maken. Mango nam ik als eerste mee. Zijn foto's komen weer op zijn eigen blog. We zijn nog maar net thuis of een dikke bui zorgt er voor dat de beagles nog even moeten wachten. Maar het wachten werd beloont, een prachtig zonnetje kwam achter de wolken vandaan en ik maakte de heren klaar voor vertrek. Justin , Michael en Dylan kwamen met z'n drietjes aan de split ketting en aan de lange lijn van Mango. Los deed ik ze niet want tijdens de ronde met Mango had ik verschillend hazen los zien komen. Drie losse beagles zou dan niet goed gaan dus dit was een prima oplossing.

De snuffelbrigade had het druk. allemaal heerlijke geurtjes


Drie vrolijke heren , genietend van het prachtige weer.


Nog meer geurtjes.


En weer tijd voor actie.


Wie is het snelste????? Dylan met meer dan een neuslengte voorsprong op Justin en Michael.


Het was genieten.



Jayson ging weer apart mee. De oude baas deed ik wel los van de lijn. De grijns kwam weer rond zijn heerlijke grijze snoet.


Vrolijke oude man, de medicatie slaat goed aan, het hoesten is bijna over.


Heerlijk in zijn eigen tempo, genietend van alles wat we tegenkwamen.


Het was weer een heerlijke morgen in het veld. In de middag gaan we nog even langs bij Elfie, de zus van Dylan. Justin is met ons mee en speelt een tijdje heerlijk met Elfie in de tuin.

1 opmerking:

Anoniem zei

Fijn dat het weer beter gaat met Jayson!!!!! Maar mis 'm wel voor het raam :)
Groet ons 4