De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 21 juni 2013

Voor en na Big smile 2013

Een beetje een rare volgorde, Het bigsmile event heb ik al geplaatst maar ons beagleweekend begon de vrijdag er voor al.

Christine, haar moeder , broertje Zack en de drie engelse beagledames waren vrijdagmorgen al bij ons aangekomen. Dallida, en Grace hadden onze heren al eerder ontmoet, voor Anna werd het de eerste keer. Anna is ongeveer net zo oud als Elwood dus die twee hadden elkaar snel gevonden en speelden de hele tijd samen. Grace en Dallida waren nog een beetje moe van de lange reis en vielen heerlijk in slaap.

Justin, Elwood en Anna zijn direct vriendjes.


Elwood en Anna waren overal samen.


Zack zit heerlijk tussen de meute, je kunt zien dat de klein man opgroeit met honden, geen angst en heerlijk spelen met zijn nieuwe vriendjes.


Zack en Elwood.


Dallida, je kunt wel zijn uit welke lijn ze komt.


Dansen.


Het ging er soms ruig aan toe maar het was allemaal spel.



He waarom blaffen onze vriendjes ???


Onze vrienden uit Zevenhuizen (Zuid Holland) waren gearriveerd. Jan en Mathilda hadden Benji, Mika en Pepper mee. Drie  verschillende meutes gaan heerlijk in elkaar op.


Ojee, een concurrent voor Elwood, Broer Pepper vind Anna ook leuk.


He pssst broer, zullen we haar delen??


Als Alinda wat lekkers voor de honden pakt heeft ze al snel een hele horde fans.

 
Ik pak wat hondenbehendigheids spullen en we gaan even heerlijk met de honden bezig in de tuin.
 

Zack was nieuwschierig wat er aan de andere kant van de tunnel was.


Maar al snel zijn de broer waren aan het spelen met Anna.


 
De volgende dag is het dus vroeg dag, vijf uur gaat de wekker en we maken ons klaar voor het Big Smile Beagle event 2013. Het verslag  stond hier al online.
 
De zondag na Schiermonnikoog begon hier rustig, iets langer lagen we op bed maar  dat was niet veel langer dan normaal. De honden waren allemaal moe, nou ja allemaal. Het jonge grut had hun batterij s nachts blijkbaar aan de snel oplader gehad. Ze waren al weer druk aan het spelen met elkaar.
 
Dallida en Grace doodmoe na alle inspanningen.
 

Anna en Elwood waren al weer druk aan het stoeien.


Mika had een blessure aan zijn poot opgelopen, waarschijnlijk had hij zijn voetzooltje opengesneden met een scherpe schelp. Dus even met zijn poot in de Biotex. Verband er omheen en meneer kon er weer tegen.


Pepper en Anna.


Broeders tegen Anna.


We gaan met z'n allen nog een blokje om via de es naar de Westerborker stroom. Na de wandeling halen we chinees en sluiten een fantastisch weekend  af.  Jan en Mathilda gaan in de loop van de avond weer terug naar huis.  Benji neemt op zijn manier afscheid van zijn Engelse vriendinnetjes. Op de blog van Benji, Mika en Pepper staat ook een super verslag van deze dagen.  Klik hier

 
Christine, Jenny en Zack vertrekken woensdag weer naar Engeland. Elwood  zal zijn vriendinnetjes missen, vooral Anna.
 

Het waren prachtige dagen. We hebben genoten.
 
 

1 opmerking:

Jan zei

Ja, geweldig toch. Genieten met een hoofdletter G.