De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 10 april 2017

Een teken van leven

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn laatste bericht hier plaatste door drukte schiet het bijhouden van de blog er even bij in. De avonturen hier in de meute gaan ondertussen gewoon verder.
Even een kleine update van de laatste weken, Alinda is een hele week naar Engeland geweest en heeft daar de Crufts bezocht. Vele jaren zijn we er samen heen geweest, dit jaar bleef ik thuis bij de heren. Alin heeft er een fantastische tijd gehad en heeft er een beagle uit Denemarken en een Englisch Foxhound uit Engeland uitgebracht in de ring. Eind vorige maand hadden we onze laatste behendigheidstraining bij Agility Moves, de hondenschool stopt er mee. Met hulp van onze trainster daar hebben we snel weer een plekje kunnen vinden om verder te trainen met Elwood. Vanaf 1 April zijn we gestart met de trainingen bij KC Assen. Een nieuwe locatie, nieuwe honden en mensen allemaal weer nieuwe ervaringen voor Elwood. We werken nu toe naar onze eerste buiten wedstrijd. Die is met Pasen. Verder zijn er uiteraard weer vele wandelingen met de mannen gemaakt.  Hier een paar foto's van de laatste tijd en een serie genomen gisteren, een prachtige lente dag in April






Op stap met vriendjes.

 
Gisteren was het prachtig stralend weer. Genieten met de mannen samen in een landschap waar opeens het voorjaar zijn intrede heeft gedaan.
 

Na de wandeling was het voor de mannen heerlijk relaxen in tuin, heerlijk in het zonnetje.

Elwood op zijn uitkijk post, op de leuning van de bank kan hij alles goed in de gaten houden.


Justin heerlijk languit in de zon.


Dylan als een landheer op de bank.


Elwood en Dylan, bruin en grijs.


Opper grijze muis Michael.


Heerlijk relax op zijn oude dag.

 
De komende tijd staan er weer vele avonturen voor de heren in de agenda, wandel avonturen maar ook heel veel actie.
 
 

Geen opmerkingen: