De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 22 september 2019

Gewoon genieten

Een weekend zonder shows, wedstrijden of andere afspraken in de agenda , dat komt niet zo vaak meer voor. Alinda had gisteravond een late dienst dus ze wou graag wat langer op bed blijven liggen. Om zeven uur vinden de heren dat het lang genoeg heeft geduurd en er komt geluid van beneden. Ik doe ze even naar buiten, laat ze weer binnen en kruip zelf nog even anderhalf uur onder de wol. Tja voor mij is half negen laat genoeg om ui bed te komen dus er uit, de heren voeren en met de beagle mannen even naar de bossen van Grolloo. Mango bleef thuis, met hem zou ik bij terug komst nog aan de wandel gaan. Dus de zes mannen in hun benches en op naar het bos. Daar aan gekomen de riemen vast en alles aan de heupgordel. Voor James was dit de eerste keer dat hij met de hele groep mee ging naar het bos aan de gordel. Het werd voor mij dus punniken voor gevorderden hahaha, de kleine man vloog van links naar rechts en zijn riem bleef maar wokkelen om de andere riemen heen.  We kunnen nog niet een volledige ronde van de veenpluis route lopen met James dus ik maak een eigen rondje waar de houten fietsbrug zeker in zit. Dit zal voor James ook een eerste ervaring worden van lopen over water met een rare ondergrond. Bij het bankje maak ik weer een groepsfoto van de mannen. Er is veel veranderd in de meute in een paar jaar, op zo'n moment laat je je gedachten weer even gaan.

De 'oude' meute met Justin er nog tussen.

 
En dan de huidige meute. Mike, Dylan en Elwood inmiddels een stuk grijzer om hun snoet en dan de jonge heren Odin, Donald en James er nu bij.
 


Rijkdom zit niet in materiele dingen, rijkdom zit in liefde.


Michael gaat nog steeds lekker door, de laatste week wel wat meer vermoeid maar dat is ook niet vreemd als je steeds een klein mormel achter je aan hebt


Met z'n allen over de lange houten fietsbrug. Het maakte James niks uit stoer liep hij voorop. Volg mij maar jongens dan komt het allemaal goed.



We lopen weer terug naar de bus en rijden dan naar huis. Moe vallen ze allemaal in slaap. Ik ga nog een rondje om met Mango


 
De rest van de middag liggen de heren allemaal relax in tuin en huis. Genieten van deze laatste zomerdag.
 
 

Geen opmerkingen: