De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 21 juni 2020

Niet BSBE 2020 (1)

En dan is het zaterdag, de dag dat eigenlijk BSBE stond gepland.... ik zei tijdens het ontbijt kennen jullie het verhaal van die boot met beagles die naar Schier zou varen... nou die ging dus niet. We doen deze dag niet veel inspanning een klein rondje lopen en verder genieten van de rust en de honden. In de middag krijgen we nog bezoek van Hilde, Raimond en hun zoontje Matthieu en beagle Max, zoon van Odin en Diamond. Ook zei zouden dit jaar voor het eerst mee en kwamen nu net als Chantal en Harry gisteren kennis maken met de BSBE sfeer op de camping.

Ik probeerde weer om een groepsfoto te maken van nu wel heel veel honden samen. Het lukte niet echt haha, teveel afleiding



De honden begonnen s morgens met spelen en het ging de hele dag door.


Summer en tante Sweety hadden elkaar gevonden.



Broer James wou ook mee doen



Hugo en Diamond keken toe.
 

We zetten een hondenbadje op, dat werd direct ingepikt door mr Bond.


Hailey heerlijk aan het genieten.


De beide zusjes Hailey en Sweety.


Samen met hun grote vriend Sammy van 14.


Ondertussen probeer ik weer wat uit met de honden in de ren.



Moe van alles om je heen, wat is er dan lekkerder dan samen met je zus in slaap vallen.


Pebless met haar dochter Judy


En Max, zoon van Odin en Diamond.


Het zijn vermoeiende dagen.



Max is echt een copy van papa Odin.



We maken een groepsfoto van de broers Vidar en Max samen met papa Odin, Mama Diamond en de tantes Sweety en Hailey.


En dan is er ook nog een watergevecht. Irene had het waterpistool wat we gebruiken tegen het blaffen van de honden gepakt en loopt al spuitend richting het bankje waar Eric op zit.


Raak


Normaal als we terug komen van Schier gaan we met de mensen die zich er voor opgegeven hebben altijd nog naar een BSBE buffet. Dit jaar hadden we een afspraak gemaakt met Alies eet cafe voor een lopend buffet. BSBE ging dan  wel niet door, we hebben met de mensen die we op de camping hadden er maar een'' Niet BSBE buffet ''van gemaakt.


Voor andere gasten was het restaurant gesloten. We waren een besloten gezelschap van 18 man en de zaal was op corona verplichte afstanden ingericht.




Eerst een koud en daarna een warm buffet. Het was super.


Alie ten Brink, ons gold member, oprichter van BSBE kon er dit jaar door omstandigheden helaas niet bij zijn. Via de app hadden we wel contact met haar. Als we klaar zijn met eten neemt Alie, de eigenaar van deze zaak, het woord en verteld ons dat het volgende rondje ons aangeboden wordt door Alie. Terwijl wij aan het eten waren hadden beide Alie's telefonisch contact gehad.

Proost, Op BSBE 2021 !!

Met een goed gevulde buik gaan we weer terug naar de camping. We zitten nog even na en gaan dan al snel allemaal onder de dekens. De honden lagen al snel diep in dromeland.


                                                                    Wordt vervolgd

Geen opmerkingen: