De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 20 april 2021

Een kleine inhaalslag

 Het was een tijdje stil op de blog, maar het leven in de meute gaat ondertussen gewoon door. Hier even een kleine inhaal slag van de laatste weken. Door de vele beperkingen gebeurd er buiten het wandelen en zo nu en dan visite van een honden vriendje(s) weinig bijzonders in de meute. Afgelopen zaterdag zijn we wel weer begonnen met de agility trainingen met de mannen dus e komt weer wat actie.

De beagle mannen samen op het gras, ik heb de laatste tijd toch weer heel wat groepsfoto's van jun 6 samen mogen maken


De vriendjes Hugo en Herman kwamen een weekendje langs. 


De oude baas heeft een paar mindere dagen gehad, weinig eetlust, dun op de ontlasting en heel erg trillen. De meute toonde zich weer van hun bijzondere kant, er was altijd een meutelid in de buurt van de oude meester.



S nachts namen we Mike mee naar boven, op het voeteneind van het bed bracht hij de nacht door, zo hadden wij hem meer onder zicht dan als hij gewoon beneden bij de mannen sliep.


Na een paar dagen zit Michael gelukkig weer gewoon fris tussen de mannen te wachten op hun happies.


En niet veel later is hij weer gewoon het stralende middelpunt van de meute.


We vermoeden dat James een vriendinnetje of vriendje heeft, de kleine man is constant in de buurt van de telefoon.


De avond rondjes vinden weer plaats in een prachtige avondzon, de vachten van de heren kleuren fantastisch in de laatste zonnestralen.


Uitrusten op de bank, alles gebeurd echt samen.


It s me Bond...... James Bond.


Genieten in de zon op de tuintafels.


En afgelopen zaterdag begonnen we weer aan de trainingen. Elwood, Odin, Donald en James. Het was weer heerlijk om met ze te werken. Zowel baas als hond waren wel uit het ritme, dus daar gaan we weer mee bezig de komende tijd.


Odin en Donald samen met hun vriendje Twix.


En James treed in de voetsporen van zijn oom Elwood.


Gisteravond was het echt genieten van de avond zon samen met de mannen.


En als de zon hun lijf kleurt en er een loslopende hond vlak bij passeert dan krijg je dus dit soort plaatjes, een meute die heel attent alles in de gaten houdt, jammer dat Michael net de andere kant een beetje opkijkt.

Geen opmerkingen: