De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 29 april 2021

We trainen weer

 Na een  lange tijd op non actief te hebben gestaan zijn we sinds vorige week weer begonnen met de agility trainingen bij Twize Dogsport. Wedstrijden zijn helaas nog niet in zicht maar nu eerst de mannen, en baas, weer in vorm zien te krijgen. Ook James stapt nu in de voetsporen van zijn ooms en vader en is ook begonnen met deze tak van honden sport met de training bij Kim. Odin en Donald zijn weer gestart met het trainingsgroep van voor de winter bij Patrick, Met Elwood had ik afgelopen zaterdag de eerste training weer van Rob Balt en inmiddels hebben we ook weer enkele lessen gehad bij Kim. We zijn dus weer los, eindelijk weer bezig zijn met de mannen, ze hebben het gemist, en wij ook, dat merken we. Als ik in de trainingskleren beneden kom zitten ze al voor de deur te wachten en als we dan ook nog zeggen, Hoog, Over, Doorrrr  jongens, nou dan is het feest in de kamer. 

Beagles en agility, sommigen zeggen nog steeds het kan niet. Het kan echt wel hoor, je moet allen iets meer geduld hebben. Inmiddels is ons team voor 2021 dus gegroeid naar 4. 


Vorige week hadden Odin en Donald hun eerste training weer. 


Even poseren samen met trainings vriendje Twix.


Na de les van de Odin en Donald hadden we een prive training geregeld voor James en Elwood. De kleine man stapt dus in de voetsporen van zijn oom.


Kennis maken met de verschillende toestellen, hier door de tunnel die in een bocht ligt.


Afgelopen zaterdag een training van Rob voor Elwood. Heerlijk bezig met het uitproberen van nieuwe dingen voor mij en The Whoop.


Na anderhalf uur trainen had baas de poest er wel uit. De conditie is niet meer wat het geweest is, haha, daar moeten we dus maar eens goed aan gaan werken. Ook bij Elwood ging het kaarsje langzaam uit.

Fris en fruitig voor de training


Na anderhalf uur intensief bezig zijn was ook Elwood even uitgeblust.


Afgelopen dinsdag, koningsdag opnieuw een trainging voor de vier mannen. Eerst met Odin en Donald



Odin vliegt over de hindernissen


En daarna weer met Elwood en James, Elwood had de grote smile weer rond zijn snoet, hij vind het zo prachtig om te doen.


En James begint het te snappen, hier een springende James over de sprong.


Een tunnel, twee sprongen en dan een beloning halen bij Kim.


De A schutting bestormen.


En vanaf de andere kant .


Hieronder een link naar een stukje film. Beelden van James zijn eerste en tweede les en een prachtig stukje van Donald en Odin.


Op naar de volgende training en wie weet wedstrijden... de tijd zal het leren. Hoe dan ook we blijven lekker door trainen en groeien.


Geen opmerkingen: