De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 27 december 2021

Kerst 2021

 De plannen waren weer als vanouds, gezellig kerst vieren met vrienden en de beagles zoals we het al jaren deden.. maar toen kwam daar weer een persconferentie en ging de geadviseerde groepsgrote naar 4 personen. Met onze 5 gezinnen samen zou hem dus niet worden. We besloten om net als vorig jaar onze gezamelijke kerst te annuleren. We hadden voor dit alles al afgesproken om in de week tussen kerst en oud en nieuw op de honden van Petra en Leo te passen, die wilden een paar dagen samen weg. We zouden ze eerste kerstdag meenemen na onze kerstdag. Dat veranderde nu allemaal dus afgelopen vrijdag zijn Alin en ik naar Wijdenes gereden om de vijf dames op te halen. 

Vriendin Domino sprong direct op schoot


En ook de jongste, Judy, wou even op de foto.

Diamond bleef thuis die ging met Petra en Leo mee. We kwamen thuis en de heren besnuffelen ons van alle kanten, we ruiken waar jullie geweest zijn, familie...... Ik ga naar buiten en laat de meiden binnen , he dat hadden de heren niet verwacht dat ze mee waren. De groep gaat direct in elkaar op, ff snuffelen samen de tuin in en dan slapen op de bank.

De gasten zijn ingeschreven en hebben hun plek gevonden


Elwood bij zijn moeder en zus.


Nu een grote groep niet mocht had Alin aan Jan en Jenny voorgesteld om bij ons te komen eerste kerstdag. Dus op zaterdag kwamen Jan en Jenny samen met de 3 beagle meiden bij ons.


Elfie was erg ziek geweest een paar weken terug, we waren blij dat ze weer aardig hersteld was. Samen met haar broer kerst vieren. we hadden dat een paar weken terug niet meer durven dromen


Elwood en Djanis, broer en zus.


Jan had geen koude voeten. Odin en Donald hielden zijn benen warm.


13 beagles en Mango vierden samen kerst. Uiteraard mocht de traditionele groepsfoto die ik anders maak niet ontbreken. Mango staat er niet bij die lag te slapen in de hal.


We sluiten de dag af met gourmet. Elwood en Djanis volgen alles terwijl de rest verspreid door de kamer ligt.


Elfie, ze was een stuk opgeknapt en hield alles vanaf de bank in zicht.


Djanis met haar dochter Beaver.


Djoplin met haar dochter Dijocey


En de drie Roder dames samen . Elfie, Beaver en Dijocey.


Na een bakje koffie vertrekken Jan en Jenny weer naar Roden, het was een gezellige dag. Hopelijk vieren we hem volgend jaar weer met de hele groep.

Geen opmerkingen: