De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 2 oktober 2007

Alweer een lange wandeling

Baas kwam vanmiddag weer, net als elke dag, thuis van zijn werk. Anders horen wij de auto deur wel dicht gaan. Maar vanmiddag niet . Vreemd !!!!. Baas komt binnen en roept tegen ons : "zullen we gaan plassen". Ja dat willen we wel. Okee dat roept ie elke middag als ie thuis is, maar nu was het toch anders. We kregen onze tuigjes om en gingen naar buiten. Toen zagen we waarom we de autodeur niet hadden gehoord. Hij stond nog open. Dat betekende dus dat we verder weg gingen om te plassen. Joepie. Wij weer achterin en rijden maar. We stoppen bij een groot weiland aan de rand van het bos en we gaan hier lekker rennen en gek doen. Overal zijn weer geurtjes. Het is heerlijk weer om lekker buiten te zijn. Onder een grote boom gaan we zitten en baas maakt een foto van ons.
 



Zo wat is dit heerlijk. Met z'n drieën zijn we lekker aan het snuffelen geweest. Er gaat toch niets boven een wandeling in de vrije natuur.














Voor de heren was dit genieten, en voor mij ook. Lekker lopen over de Drentse velden met de stralende najaarszon laag boven de horizon.

Geen opmerkingen: