De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 14 september 2008

Show Zwolle (Dylan 4e Baby in show)

Vandaag was dan de show in Zwolle. We waren weer van de party met de drie heren. Rond kwart voor negen reden we de parkeerplaats op, bij de veemarkthallen in Zwolle. Als we in de hal zijn en het programma boekje doorneemen zien we dat er 28 beagles staan ingeschreven. Volgens de planning moest Mango rond 10;00 uur de ring in en Michael en Dylan rond 13:oo uur. We zoeken een plaats langs de ring en het duurt niet al te lang of al onze beagle kennissen zijn aanwezig.Het is weer een gezellige boel. Als Mango in de ring moet gaan we naar de andere hal. Het gaat heel goed en Mango krijgt 1 vb, best puppy in breed (verslag komt op mango's eigen site). Onder tussen zijn de baasjes van Disney from Muskoka dream's ook bij ons gekomen. Disney zal dit jaar ook nog op een aantal show worden uitgebracht.

Disney keek haar ogen uit.



Petra en Tineke druk in de weer met Disney.



Het duurde nog een poosje voor dat de heren mochten, dus het was heerlijk slapen met z'n drieen in de bench.



En het duurde maar en het duurde maar. Er zat erg veel schot in. Als het dan eindelijk zover is dat de beagles mogen,is de eer aan Dylan om het spits af te bijten. En dat deed hij weer fantastisch. Hij werd beste baby en mag later op de dag weer aantreden in de ere ring.









Normaal is dat na drie uur. Dan zijn de keuringen afgelopen en beginnen de ere keuringen. Maar nu was het opeens kwart voor twee dat ze begonnen met de erekeuring terwijl alle klassen nog niet eens waren geshowd. Een erg vreemde gewaarwording. Alinda moest zich nu opeens in tweeén delen, Ze moest en met Dylan de ere ring in en tegelijkertijd met Michael de gewone ring in. Gelukkig wou Petra Michael wel uitbrengen en kon Alinda met Dylan de ere ring in. Hier ging het weer erg goed en Dylan werd 4e baby van de show. Michael werd 3 zg in de gewone ring.

Petra met Michael





Dylan in de ere ring





Beste beagle van de dag(BOB) werd Roepers Blue Thunder (Wouter)



Helaas heb ik mijn programma boekje in Zwolle laten liggen, met alle uitslagen er in.
Ik kan hier dus geen volledige uitslag neerzetten.

Een lange en erg vreemde showdag kwam ook weer ten einde. Moe maar voldaan vertrokken we weer naar huis. Over twee weken is Maastricht aan de beurt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Stond er TL op je boekje????? Dan heb ik het in mijn tas zitten :)

Wat een gezellige dag hè?

Groet,
Annelies

Anoniem zei

Hoi Alinda en Tjeerd,

Gefeliciteerd met dylan!!!!!!
Goed van hem zeg, maar wat jammer dat je michael niet zelf kon showen.

Groetjes uit Limburg
En en poot van
Mazzel en Jewel