De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 15 maart 2009

Internationale show Leiden

Vandaag was het weer tijd voor de internationale show in Leiden, ditmaal op een andere locatie dan voorgaande jaren. We moesten nu naar het Planataruium in Hazerswoude. We vertrokken vanmorgen met Michael en Dylan en lieten Jayson alleen thuis. Hij had een groot bot gekregen van ons en kon zich dus goed vermaken.Mango zit nu in Engeland en was er dus vandaag ook niet bij. We rijden lekker vlot door naar Hazerswoude en zijn dan ook ruim op tijd aanwezig. De nieuwe locatie is een flora hal. Het was er aangenaam vertoefen. Voordat de beagles aan de beurt waren duurde het nog al even. Maar de heren vermaakten zich prima in de bench. Een beetje slapen, knuffels halen of lekker om zich heen zitten kijken



Dylan zijn vriendje Rowlf zou vandaag ook weer meedoen. Maar door een klein ongelukje heeft Rowlf zijn nagel gebroken en was dus niet in staat om zijn opwachting te maken in de ring. Hij was wel samen met zijn baasjes aanwezig om naar de andere beagles te kijken.



Dylan moest natuurlijk alles weten van Rowlf. Hoe het gebeurt was en hoe het nu met hem ging en of hij komende zomer wel weer bij ons kwam om lekker in de bossen te rennen.



Als de beagles eindelijk aan de beurt zijn mogen Dylan en zijn concurrenten het spits afbijten in de Jeugdklasse. Het gaat goed met Dylan en hij heeft er veel plezier aan vandaag.




Uiteindelijk Komt Dylan op de tweede plaats met Uitmuntend. De winst is voor Houdini Van de Mansveldhoeve. De derde plaats voor G Star Ligthouse family.



In de tussen klasse gaat het tussen Roeper's Blue Thunder en Ayers Rock from Elly's pack.



Hier is de winst voor Ayers Rock.



En dan is het tijd voor de openklasse met daarin onze Michael. Mike heeft zijn koppie er goed bij vandaag en doet het keurig. Hij wordt dan ook eerste in deze klasse.




de nummers 1 en 2 Michael From Muskoka Dream's en Aaron. Derde werd Kountry's Little Red Rodeo



Beste reu van de dag werd Ayers Rock.

Nu was het de beurt aan de teven. Als eerste de jeugdklasse. Deze klasse werd gewonnen door de zus van Ayers Rock, Bleu Bay from Elly's Pack.



En op de plaatsen 2 en 3 kwamen Haylie van de Mansveldhoeve(zus van Houdini) en Babs Yentl From the Sparklingwoods.



De Tussenklasse werd gewonnen door Roeper's Blue Magic



En haar zus Roepers Out of the Blue wint de openklasse.



Beste teef van de dag werd Bleu Bay.



De keus voor de beste van het ras ging dus vandaag tussen broer en zus. Uiteindelijk trok Ayers Rock aan het langste eind en mocht hij later op de dag de beagles vertegenwoordigen in rasgroep 6. Hier kwam hij op een keurige tweede plaats.



Na nog een nieuwe bench te hebben gekocht voor Mango kwam er aan deze showdag weer een einde. Het volgende optreden van de heren, en dan zijn ze weer met z'n drieen ,staat geplant op 13 April in Leeuwarden.

4 opmerkingen:

Abbey zei

Hé Dylan,

Nou heb ik je precies verteld wat ik aan mijn pootje had, heb je het nóg verkeerd aan je baasjes verteld... ik heb geen nagel gebroken, maar mijn teenkootje. En nog op drie plaatsen ook. Jammer dat ik niet mee kon doe hé? Denk je dat ik hoog zou zijn geëindigd?

Een (voorzichtig) pootje van Rowlf

Anoniem zei

Hoi Tjeerd en Alinda,

van harte gefeliciteerd met Dylan en Michael. Heb regelmatig gedacht aan jullie, en het feit dat het er lekker warm zou zijn.
Want in Bemmel daar was het me toch een partijtje koud.
Maar ook een zeer leuke agility-dag
gehad.

Groetjes uit Limburg

Anoniem zei

Wat zijn het toch kanjers!!!
Jacquelien

Anoniem zei

weer een leuk verslag! Ga zo door met deze berichtgeving, leuk om te lezen. Ik hoor bij de vaste kijkers hoor!
Groetjes van tineke en piet.