De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 24 maart 2009

Mango is weer terug bij de meute

Gistermorgen zijn we om vijf uur vertrokken richting Calais. Vanaf daar namen we de trein naar Folkstone. Hier hadden we met Pam en Paul afgesproken om Mango weer af te halen. We waren rond 10:00 uur in Engeland, Na een klein rondje door Folkstone komen we bij de afgesproken plaats. Pam en Paul waren er nog niet dus hadden we nog even tijd om wat rond te kijken. Als ze even later ook arriveren is het voor ons een weerzien met Mango na drie weken. We waren blij hem te zien, en ook Mango was blij ons weer te zien. Mango was wel erg moe van al zijn indrukken, die hij had opgedaan na drie weken Wales. In de middag verlaten we Folkstone en nemen de trein weer richting Calais. Alles gaat voorspoedig en we rijden al snel België weer binnen. Rond Antwerpen verliezen we veel tijd, door een halfuur lang in de file te staan. We gaan in Nederland nog even aan bij Cees en Carolien in Oosterhout. Na een gezellige tijd hervatten we onze reis. Om goed half twaalf zijn we uiteindelijk weer in Westerbork. Een erg lange dag kwam ten einde. Als we de deur open doen zien we tot onze verrassing slingers en een welkom thuis voor Mango.



We laten Mango even tussen zijn beaglevrienden en gaan daarna al redelijk snel onder de wol.
Vanmorgen konden de heren dan weer lekker aan elkaar wennen. Het ging heel goed. Er werd wel een beetje gemopperd en Dylan had echt iets van Pfffff wat denk je wel niet..... laat je me drie weken alleen en nu moet ik weer met je spelen.



Met de andere heren en Mango gaat het goed en alles begint hier zijn draai weer wat te krijggen.

Mango zit weer tussen de beagles.



He Dylan weet je wat ik allemaal heb beleeft daar in Wales......



Ik ben er weer hoor Jayson, dus blijf uit mijn voerbak......



Mango is erg moe en ligt het liefst te slapen. Spelen wil hij wel maar niet langer dan een kwartier, dan is het weer tijd voor een rust pauze.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lovely photo`s...pleased Dylan accepted Mango back :)

Pam xx

Anoniem zei

Net als altijd als ik de kinderen naar school breng stond Mango weer in de vensterbank te gluren. Fijn dat Mango er weer is.
Jacq.

Anoniem zei

Geweldig dat hij weer terug thuis is ...

Van hier uit ook een hartelijk welkom terug Mango !!

Groetjes Moira

Anoniem zei

Hee Mango welkom terug en weer veel plezier met je beagle vriendjes dikke knuffel Marco, Dia, Abbey en Rowlf