De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 2 januari 2012

Een nieuw jaar

Oud en nieuw is weer achter de rug en ook het geknal is weer afgelopen. Het normale leven komt weer opgang. De meute heeft geen last gehad van het vuurwerk, ze vinden het zelfs mooi om naar te kijken.
Oud jaars dag hebben de honden weinig gedaan, Jayson was een beetje zielig, hij had last van zijn oog. Meneer had precies op zwiephoogte van Mango zijn staart gestaan en kreeg dus een tik van Mango zijn 'zweep' in zijn ogen. Justin had medelijden met de oude baas en heeft hem vertroeteld.

De oude baas met zijn zere oog.


Maar dokter Justin verzorgt hem goed.


Goed zo Justin  zorg maar goed voor je oude makker.


Het geknal van carbid klonk de hele dag door het dorp. De heren moesten natuurlijk wel op de hoogte blijven wat er buiten allemaal gebeurde.


Alles is onder controle hoor baas.


De roofvogels hadden het ondertussen in de tuin voorzien op de klein zangvogeltjes.


Het enigste vuurwerk wat er bij ons op oudjaarsavond de lucht inging.



Vandaag was het nog redelijk weer. Dus na het werk direkt weer met de heren het veld in. Eerst met Mango. De Lord zat weer aan de lange longeer lijn en kon zich heerlijk uitleven. De modder zat tot achter zijn oren voor foto's kijk op zijn blog  klik hier
Daarna Michael, Dylan en Justin samen weer aan de split. Donkere wolken kwamen dreigend achter ons aan.


Maar ondanks dat hadden de knapen weer veel lol.


Heerlijk breed uitwaaieren over het pad.


En maar rennen om droog thuis te komen.


Happy Dylan.


En het werd maar steeds donkerder, de eerste druppen begonnen ook al te vallen.


We zijn nog maar net binnen of de kraan boven werd losgedraaid, binnen enkele tellen stond alles weer onder water. Justin  kijkt heerlijk droog vanachter het raam naar buiten.

Door de onverwachte bui schoot Jayson zijn ronde er bij in.


De prins op de erwt. Terwijl wij zaten te eten duwt Dylan een kussen van de bank en gaat er heerlijk op zitten. Bang voor koude billen zeker??.

1 opmerking:

karlijn zei

zo die rende erg hard om voor de bui binnen te zijn hahah leuke mooie foto's weer en tja ook al ligt er een kleed altijd nog een kussen er tussen he dan weet je zeker dat je warme billetjes hebt