De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 29 april 2012

Michael op de show in Lingen

Vandaag waren we weer eens op show tour. Lingen, in Duitsland, stond in de agenda. Deze show is om de twee jaar. Mango en Michael hadden we ingeschreven. De rest van de meute had een heerlijke luie dag thuis. Jayson was het hier volgens mij niet mee eens. Toen ik vanmorgen even niet oplette, met het inpakken van de auto, stond de oude baas al achter mij met een grijns om zijn bekkie. Gaan we wat leuks doen baas ???? Helaas moest ik hem teleurstellen.

Lingen is voor ons maar een klein uurtje rijden dus dat viel erg mee. Vandaag was het precies vier jaar geleden dat we Mango van het vliegveld hebben gehaald. Zou hij op deze dag iets moois laten zien, we zouden het wel merken.
Michael deed het lekker en straalde in de ring. Al vijf jaar loopt Michael op hoog niveau mee, het plezier is er nog steeds en ook de kwalificaties zijn nog steeds Uitmuntend.Van zijn generatie genoten zie je al haast niets meer in de ring. Vandaag was hij dan ook de oudste in de kampioensklasse. Maar hij stond zijn mannetje en werd 4 Uitmuntend. 
Mango deed het helemaal super. 1 Uitmuntend, Beste van het ras en aan het eind van de dag 4e in rasgroep 6. Meer nieuws en foto's van Mango klik hier

We hebben dus weer een goede dag gehad met mooie resultaten. Beide heren zijn klaar voor de Wereldkampioenschappen in Oostenrijk.

Michael in zijn cabriobench. Hij vind het heerlijk om rond te kijken wat er allemaal om hem heen gebeurt.


Op de tafel



Nog steeds een mooie vertegenwoordiger van het ras.


En als je steeds met je kop boven de bench zit krijg je natuurlijk ook wel aandacht.


Het is een lange dag. Aan het eind van de middag verhuizen we naar de erering. Mango zal hier nog schitteren op hoog niveau, maar Michael zal er niks van mee krijgen. Hij was ontzettend moe.


De top 4 van rasgroep 6. Opnieuw zit Mango er bij.

Geen opmerkingen: